comScore

Galatasaray Galatasaray

Hayri Kozak'tan yönetime sert eleştiriler

10 Aralık 2015, Perşembe 18:31
Hayri Kozak'tan yönetime sert eleştiriler

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Grosskreutz, Sabri ve Hamza Hamzaoğlu konusunda yönetimi eleştirdi.  

FutbolArena - Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, A Spor'a verdiği özel röportajda Galatasaray yönetimini eleştirdi. Hayri Kozak özellikle Sabri konusunda çok şaşırdığını söyledi. İşte röportajdan öne çıkan bölümler:

"Sabri iyi Galatasaraylıdır ama aptal değildir"
Bu yönetim Hamza Hamzaoğlu döneminde Sabri'nin sözleşmesine ek madde koydu. Yıllık 4 milyon 800 TL alıyordu Sabri. Şimdi o zaman sözleşme yeniliyorsunuz. Şimdi niye yolluyorsunuz? Sordum, acaba Sabri mi gitmek istedi diye? Yani şimdi Sabri iyi Galatasaraylıdır ama yıllık 4 milyon 800 lirayı tekmeleyecek kadar da aptal değildir

"Grosskreutz'un ailesini özlediği yalan"

Galatasaray'ın Grosskreutz transferinde yaşananların eşi benzeri başka bir takımda yaşanmamıştır. Şimdi gitmek istiyor oyuncu. Aldığı para ortada. Ailesini özlediği de yalan. Kimse bana maval okumasın. Bunun arkasından başka şeyler çıkacak. 

"Hamzaoğlu görevde kalacak dendikten 7 gün sonra kovuldu"

Dursun Özbek ben görevde olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacak demişti. 7 gün sonra kovuldu. Hamzaoğlu 3 kupa kazandı omuzlardaydı 1 Milyon $ gibi yüksel bir ücret ile sözleşme yenilendi.

"Mustafa Denizli'ye 1.5 milyon dolar ödeneceğini duydum"

Ben Mustafa Denizli'ye 1.5 milyon dolar ödeneceğini duydum ve bunu sordum. Verilen para 4.5 milyon dolar. Üstelik bu para 2-3 senelik de değil. 1.5 yıllık. Mustafa Denizli'nin, Atletico Madrid maçına çıkmaması doğru değil. Mancini geldi hiç ses etmeden Juventus maçına çıktı. 

Hayri Kozak, Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'a sahtekar demesi ve devamında kulübün resmi interenet sitesinden Alex üzerinden verdiği cevabı da eleştirdi: "Kulübün resmi internet sitesi Galatasaray'ın resmi evrağıdır. Sen böyle bir açıklamaya cevap verirken niye Alex'i katıyorsun? Bak adam 1 saat geçmeden yalanladı. Ne oldu?" Galatasaray'ı rezil etmeye kimsenin hakkı yok. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!