comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek'ten Alp Yalman'a teklif

10 Aralık 2015, Perşembe 16:29
Dursun Özbek'ten Alp Yalman'a teklif

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek futbol şubesindeki sorunları çözmek için Hamza Hamzaoğlu-Mustafa Denizli değişikliği ile yetinmeyecek gibi.

Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, eski başkanlardan Alp Yalman'ı evinde ziyaret ederek, kendisine yardım etmesini talep etti ve ayrıca Florya'ya el koyup futbolun sorunlarını çözmek için Mustafa Denizli'ye yardımcı olması ricasında bulundu.
 
Son dönemde birçok şok olayı üst üste yaşayan Sarı Kırmızılı kulüpte başkan Dursun Özbek, dünkü divan toplantısında eleştirilerin artması ve Sarı Kırmızılı Camia'nın yönetime karşı tepkisinin yoğunlaşması üzerine harekete geçti. 
 
'Geç Florya'nın patronu ol'
 
Yönetim kurulundaki çoğu ismin de ilk kez yöneticilik yapması yüzünden deneyimsiz bir yönetimle çalışmaktan dolayı sıkıntılar yaşadıklarını düşünen Başkan Dursun Özbek, Sarı Kırmızılı kulüpte onlarca yıl yöneticilik, 3 dönem de  başkanlık yapan Alp Yalman'a "Geç Florya'nın patronu ol. Galatasaray'ın bu zor günlerinde hem bana hem Mustafa Denizli'ye yardımcı ol" talebinde bulunduğu öğrenildi. 
 
Dursun Özbek'in bu girişimi ile ayrıca Divan Başkanı İrfan Aktar'ın eski başkanları kendisine karşı bir oluşum için toplamasına karşı bir atakla Alp Yalman'ın desteğini almayı plandığı öne sürüldü. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!