comScore

Galatasaray Galatasaray

Erman Toroğlu: 'Beyler çıkın adam gibi oynayın'

09 Aralık 2015, Çarşamba 10:22
Erman Toroğlu: 'Beyler çıkın adam gibi oynayın'

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Astana karşısında sergilediği futbolu eleştirdi.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın sergilediği futbol maçın bitiminde taraftarların ıslıklı protestosuna neden oldu. Spor yazarı Erman Toroğlu'da sarı kırmızılı futbolcuları ve yöneticileri sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Toroğlu'nun Fotomaç Gazetesi'ndeki yazısından bir bölüm;

Adama sorarlar; "Ne konuşuyorsun lan sen? Senin etin ne budun ne?" diye. Galatasaray'ın rakibi Astana aynen işte böyle bir takım. Galatasaray sahasında oynuyor, berabere kalırsa "Kupa 2"ye gidecek! 90 dakika bitiyor. Maçın geneline şöyle bir bakıyorsunuz; sahada futbol oynayan kim? Ama sakın karıştırmayın futbol oynayan kim derken öyle "aman aman futbol" dan bahsetmiyorum! Yani o top dediğimiz renkli yuvarlağı gezdiren kim? Astana takımı!
Bana Astana takımından bir tane futbolcu söyleyin. Sneijder, Podolski, Muslera... Hangisi para ve isim olarak bunların yanına gelebilir? Cevap: Hiçbiri! Peki 90 dakika sahada futbolu daha iyi oynayan, topu daha iyi gezdiren, oyunu daha hızlı başlatan takım kim? Astana! Burada keselim, Galatasaray'a dönelim; Bu maçı kazanmak için Galatasaray ne yaptı? Cevap; "Hiç bir şey!" Peki "Kupa 2" ye kalmak için Galatasaraylı futbolcular ne yaptı? Bence gene "Hiç bir şey!" Beyler "Vatan, millet" ile bu iş yürümez. 

Galatasaraylı futbolculara soruyorum; Oynadıkları Astana takımı, kendi oynadıkları Süper Lig'de mücadele etselyerdi, kaçıncı sırada olurlardı?
 
Beyler Galatasaray Başkanı şu andaki teknik direktörleri ve futbolcuları dahil, "futbolda geçmiş yoktur bugün ve yarın vardır."
 
Kimseyi aldatmayın. Çıkın adam gibi konuşun, akıllı konuşun, adam gibi oynayın!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!