comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli: 'Hayatımın en zor maçıydı'

09 Aralık 2015, Çarşamba 00:00
Mustafa Denizli: 'Hayatımın en zor maçıydı'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi C grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena'da ağırladığı Astana ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray, Astana beraberliği ile Avrupa Ligi biletini alırken, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İşte Mustafa Denizli'nin açıklamaları

"Teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikasıydı. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar baskı altında olduğumuz bir maçı yaşamadım. 1. sorunumuz büyük baskıydı. Çok kolay pas hataları yaptık. Böyle takımlara karşı oynamak zor."

'Sıkıntılı günler yaşıyoruz'

"Oyun açısından sıkıntılı günler yaşıyoruz. Biz bu baskıyı üzerimizden atacağız. Bugünün en önemli hadisesi: Yolumuza devam ediyoruz. Ne diyorum sana? Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar baskı altında oynanan bir maçı yaşamadım ben."

Chedjou'nun performansını beğendi mi?

"Chedjou'nun ön liberodaki performansından memnunum. Daha da faydalanacağız bu şekilde. Chedjou 10 yıl sonra farklı bir görevdeydi. Kolay değil. Chedjou'yu bu farklı mevkide kullanmaya devam edeceğiz"

Galatasaray'ın hedefi ne?

Mustafa Denizli basın toplantısında "Galatasaray'ın hedefi ne?" üzerine sorulan soruya: "Şartlar değişir, hedefler değişmez. Galatasaray'ın hedefi de içinde bulunduğu her yarışta 110 yıllık tarihte olduğu gibi yine en sonuna kadar finali kovalamak" şeklinde cevap verdi. 

Burak Yılmaz'ın performansını beğendi mi?

Mustafa Denizli, Burak Yılmaz'ın kötü performans göstermesiyle alakalı sorulan soruya "Burak bu ülkenin en iyi golcüsü. Biz Burak Yılmaz'dan istifade etmeye devam edeceğiz. Tabi ki Umut'tan da" cevabını verdi. 

"Bazı şeyleri çözeceğiz, başka çaresi yok"

Takımı nadide bir ağaca benzetiyorum. Bizim amacımız bu ağacın dallarını yeşertmek, canlandırmak. Eğer yapamazsak ağacı budarız. Yarış devam edecek. Bu yarışta sıkıntılar da yaşayacağız ama bazı şeyleri çözmekten başka çaremiz yok"

Mustafa Denizli'den transfer açıklaması

"Transfer bir ihtiyaç meselesidir. İhityaç varsa oturup değerlendirir ve gerçekleştiririz. Tabi ki bunun için gereken bir süre var. Transferden önce bizim kendi içerimizde alternatifler üretmemiz gerekiyor. Takıma dönecek bazı futbolcular var. Önce bunu halletmeliyiz

SELÇUK İNAN BATAN GEMİYİ KURTARDI





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!