comScore

Galatasaray Galatasaray

Kastamonuspor'da Galatasaray sevinci

07 Aralık 2015, Pazartesi 22:30
Kastamonuspor'da Galatasaray sevinci

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Altıkulaç, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la birlikte E Grubu'nda yer almalarının kendilerini onurlandırdığını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray'la birlikte yer alan Kastamonuspor 1966'da yüzler gülüyor.

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la birlikte E Grubu'nda yer almalarının kendilerini onurlandırdığını belirtti.

"Kastamonuspor 1966 ve Kastamonu halkı olarak Galatasaray'la karşılaşacağımız için çok mutluyuz" diyen Altıkulaç, şunları söyledi:

"Galatasaray'la oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Kasımpaşa'yla yaptığımız müsabakada galip geleceğimize kimse inanmıyordu ama kazandık. Kastamonuspor 1966, tüm sporseverleri şaşırttı ve o gün Türkiye'de konuşuldu. Galatasaray'la oynayacağımız maçın da aynı şekilde olacağını tahmin ediyoruz. Tüm Türkiye'yenin önünde iyi bir oyun ortaya koyacağımızı, düşünüyorum."

 

- Duman: "Kurada Galatasaray'ın çıkmasını istiyordum"

 

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, takım olarak geçen sene Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3. Lig'e çıktıklarını hatırlatırken, ligdeki başarılı performanslarını Ziraat Türkiye Kupası'nda da sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray, Karşıyaka ve Akhisar Belediyespor'la birlikte yer aldıklarını kaydeden Duman, "Galatasaray, hepimizin gurur duyduğu bir ekip. Kurada Galatasaray'ın çıkmasını istiyordum açıkçası. Üç büyüklerden biriyle resmi müsabakada karşılaşmak keyifli olacak. Ligdeki başarımızı kupada da sürdürmek istiyoruz. Oyuncularımın karakterlerini sahaya yansıtacağına inanıyorum. Futbolun güzelliklerini yansıtacağız. Bunu Kasımpaşa maçında da gösterdik" değerlendirmesinde bulundu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!