comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli basın toplantısında konuştu

07 Aralık 2015, Pazartesi 17:31
Mustafa Denizli basın toplantısında konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Astana ile oynayacağı maçın öncesinde Semih Kaya ile birlikte basın toplantısında konuştu.

Semih Kaya'nın sözleri
 
Sahaya kazanmak için çıkacağız. Beraberliği düşünmüyoruz. Astana karşısında takım savunmasını en iyi şekilde yaparak gol yemeden maçı tamamlamak istiyoruz.

"Astana maçı kader maçımız"
 
Gol yememize neden olan basit bir hata yapmadım. Bu algıyı yıkmak için elimden geleni yapacağım. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Beraberliği düşünmüyoruz. Astana maçı bizim için bir kader karşılaşması olacak.
"Avrupa Ligi büyük bir vitrin"
 
Bursaspor maçında gol yemememiz bazı şeylerin daha iyiye gittiğinin göstergesidir. Avrupa Ligi büyük bir vitrin. Bundan önce yapılmış bir şey kupanın kazanılması. Ağabeylerimiz bunu başardılar.

Mustafa Denizli'nin açıklamaları

İki takımın da amacı yola devam etmek. Şartlar net bir şekilde ortada. Galatasaray 1 sezonu Avrupa'dan uzak geçiremez

"Astana'dan böyle bir performans beklemiyordum"
 
Astana'nın böyle bir performans sergileyeceğini kimse beklemiyordu. Futbolda sürprizler olur ama biz bunu yaşatmayacağız

"Yarın yeni bir yolculuk başlayacak"
 
Yarın bizim için yeni bir yolculuğun başlangıcı olacak. Futbolcularım da, ben de bu yolculuklara alışığız.

"Sakat oyuncular için karar vereceğiz"

Selçuk'un ayağında ödem var. Ayrıca soğuk algınlığı da var. 3 kez serum verildi. Hakan ve Selçuk dün dinlendi. Bugün kontrolleri yapılacak. Yarın yine bakacağız ve durumlarına göre karar vereceğiz

Lig ve Avrupa birbirinin parçası
 
Avrupa ve Süper Lig birbirinin ayrılmaz parçası. Avrupa'ya açılmanın ilk başlangıç noktası burası. Yarın herhangi bir sürprize fırsat tanımadan Avrupa'da yolumuza devam edeceğiz. Şu an 3 kulvarda yer alıyoruz. Her şeyimizi ortaya koyacağız ve Avrupa'yı gözardı edemeyiz.  Hayatım boyunca hedeflerimi büyük koydum. Bu yarışın içindeysek sonuna kadar gitmek istiyoruz.
 
"23 yıl önce telaffuz ettiysek..."
 
Kulüp ve ülke insanı olarak Avrupa şampiyonluğunu 23 yıl önce telaffuz ettiysek bugün de aynı düşüncedeyizdir. Hedeflerimiz inşallah gerçekleşir. Önemli olan bu hedefleri görebilmek. 23 yıl önce ne söylediysek hala aynı hedefimiz var

"Podolski çok üzgün"
 
Bir futbolcunun bunu yaşaması sevimsiz bir hadise. Üzüldüm. Podolski ile konuştum, kendisi çok üzgün. Benim de keyfimi kaçıran bir hadise. Bazen gazeteci olmayan arkadaşlar, bazı haberleri sızdırıyorlar ve amaçlarını aşıyorlar.

 
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!