comScore

Galatasaray Galatasaray

Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları kızdıran yorum

07 Aralık 2015, Pazartesi 03:29
Ahmet Çakar'dan Galatasaraylıları kızdıran yorum

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın açıklamaları üzerine Galatasaray taraftarlarını oldukça kızdıran yorumlar yaptı.  

 

FutbolArena - Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor maçı sonrasında söylediklerine birkaç cümle hariç %100 katıldığını belirtirken devamında Galatasaray taraftarlarını da oldukça kızdıran yorumlarda bulundu.

İşte Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol programındaki açıklamaları:

"Galatasaray daha önce sahtekarlık yapmıştır"

Aziz Yıldırım doğru söylüyor. Galatasaray zamanında basketbolda sahtekarlık yapmıştır. Mevcut yönetim değil ama eski yönetim yaptı tabi. Nedir bu? Basketbolda cezalı olan Cemal Nalga'yı başkasının formasını giydirerek oynattılar ve ceza aladılar. Bunun adı sahtekarlıktır."
"Kimse kimseyi kandırmasın"


Galatasaray Kulübü Basketbol federasyonundaki adamı kafaya almış. Zamanında Amerikan milli takımında oynayan oyuncuyu Bosnalı yapmışlar veya göstermişler, yani minareyi çalıp kılıfına uydurmuşlar. Basketbol federasyonunun kendi elemannının bilerek yaptığı bir hatadan dolayıdır bu. Menfaati var mıdır yok mudur bilemem. Bu da bir sahtekarlıktır.

"Galatasaray trollendi. Bunlar çocuk gibi"


Galatasaray'ın Aziz Yıldırım'a verdiği cevaptaki resmi açıklamada trollenme var. Alex o sözleri söylemedi. Söylemeyecek kadar da akıllı bir adam. Grosskreutz skandalından sonra ikinci rezilliktir bu


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!