comScore

Galatasaray Galatasaray

Sosyal Medya'da şampiyon Galatasaray

06 Aralık 2015, Pazar 15:55
Sosyal Medya'da şampiyon Galatasaray

Sosyal Medya Ödülleri'nde Spor Kulüpleri kategorisine Galatasaray damga vurdu. Sarı kırmızılı kulüp konu ile ilgili basın bülteni yayımladı.

FutbolArena - İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri'nde Spor Kulüpleri kategorisine Galatasaray damga vurdu. Sarı kırmızılı kulüp konu ile ilgili basın bülteni yayımladı.

İşte o basın bülteni:

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri'nde Spor Kulüpleri kategorisinde Galatasaray ve sporcu kategorisinde Nando Muslera ödüle layık görüldü.
 
Türkiye'de bu alanda düzenlenen tek ödül töreni olma özelliğine sahip 6. İMK Sosyal Medya Ödülleri, 5 Aralık 2015 Cumartesi günü İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Bireysel ve kurumsal alanda üçüncü kez sosyal medyanın en aktif kullanıcılarının belirlendiği törende Sosyal Medyayı En Etkili Kullanan Spor Kulübü Ödülü'ne Galatasaray layık görüldü.
 
Değerlendirmenin sadece internet katılımcıları tarafından yapıldığı Sosyal Medya Ödül Töreni'nde, Galatasaray'ın başarılı kalecisi Nando Muslera da, sosyal medyayı en iyi kullanan sporcu ödülünü kazandı.
 
Galatasaray'ı temsilen kulübümüzün Medya Sorumlusu Alper Mert ve Sosyal Medya Sorumlusu Çağatay Özen, Sosyal Medya Editörleri Oğuz Alp Tan, İrem Berrak ile Foto Muhabiri Fatma Erdoğan da ödül töreninde hazır bulundu.
 
Tüm taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!