comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 1 Aralık Salı

01 Aralık 2015, Salı 17:16
Akşam Postası - 1 Aralık Salı

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 1 Aralık Salı günü öne çıkan gelişmeleri derledik.

1 Aralık Salı Spor Haberleri

İşte Mustafa Denizli'nin ilk transferi

FutbolArena, Galatasaray'ın devre arasındaki ilk transferini açıklıyor

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

"Sen kimsin Harun"
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açtı ağzını yumdu gözünü.
 
Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye hükmen mağlup sayılması sonrası sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek basın toplantısı düzenledi. Özbek, TBF Başkanı Harun Erdenay'a çok sert sözlerle yüklendi.
 
Fenerbahçe'yi yendik. Bileğimizin hakkıyla muazzam bir alın teriyle kazandık. Sahada galip gelmek yeterli olmuyor. O zaman devreye başka güçler giriyor. Bizim çocuk dediğin kim Harun. O zaman sen çık o gelsin. Galatasaray'ı basit oyunlarla harcayamazsınız. Sen bu işi bırak Harun. Büyük camiaların elbette savunma hakları vardır. Kimse hakkımızı gasp edemez. Sen kimsin oyuncumuzun tazminatını vereceksin. Fenerbahçe'nin emir eri pozisyonunu terk et. Basketbolu masa başına taşımak istiyorsan biz orada oynarız Harun."
 
Galatasaray'dan David Villa bombası
 
Ara transfer döneminde golcü arayan Galatasaray'ın hedefinde 6 aylığına New York City forması giyen David Villa var.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Hamzaoğlu'ndan FLAŞ Bursaspor açıklaması
 
Galatasaray ile yollarını ayıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Kulübü ile anlaştığı iddiasının doğru olmadığını söyledi.
 
Bursaspor Kulübünden hiç kimsenin kendisini aramadığını, öne sürüldüğü gibi bir görüşmenin olmadığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bursa'dan, kulüp dışında eş dost arayanlar oldu, 'Bursaspor'u düşünür müsün?' şeklinde ancak kulüpten benimle temasa geçen olmadı. Bursaspor ile anlaştığım haberleri doğruyu yansıtmıyor" dedi.

Büyükçekmece Tepecikspor, Osmanlıspor'u yıktı
 
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu mücadelesinde Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanda konuk olduğu Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ederek eledi ve gruplara kalmayı başardı.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, Süper Lig ekibi Osmanlıspor'ı Türkiye Kupası dışına iterek büyük bir sürprize imza atmış oldu. İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Tepecikspor bir önceki turda da PTT 1. Lig'in iddialı takımlarından Samsunspor'u elemişti. Yeşil beyazlılar böylelikle tarihlerinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası gruplarında mücadele edecek. 
 
Yunus Mallı: "Kendimi Türk gibi hissediyorum" 
 
Bundesliga takımlarından Mainz 05'te oynayan milli futbolcu Yunus Mallı, A Milli Futbol Takımı'nda forma giymenin kendisi için çok özel bir duygu olduğunu söyledi.
 
Yunus Mallı, "Almanya'yla 2009'da 17 Yaş Altı Takımı'yla Avrupa Şampiyonu olduk. Sonrasında da 21 Yaş Altı Takımı'na kadar gayet güzel dönemler geçirdim. Türkiye'den ciddi bir teklif geldiğinde bu teklifi kabul ettim. Sonuçta kendimi Türk hissediyorum. Hayatımda ve kariyerimde Türkiye adına oynamanın, ay-yıldızlı formayı giymenin nasıl bir duygu olduğunu bilmek ve öğrenmek istedim. Bu nedenle kararımı Türkiye'den yana kullandım" dedi.
 
Fikret Orman: 'O kupayı kaldıracağız'
 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılması ile sponsorluk gelirlerinin daha da çok katlanacağını söyledi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Robin van Persie'nin çabukluğunu kaybettiğini söyledi.
 
Mehmet Demirkol, "Fenerbahçe'nin en zayıf halkası Van Persie'ydi. Hızını kaybedebilir ama çabukluğunu da kaybetmiş gibi. Hayatta marka diye bir şey var. Fernandao şunu bilmeli; Van Persie çok kötü, kendisi de çok iyi olursa ancak formayı alır" dedi.
Mersin'den transfer bombası

Transfer yasağı Ocak ayında sona erecek olan Mersin İdmanyurdu transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin devamı için tıklayınız

"İyi olmak zorundayım"
 
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, çalışmalarının karşılığını aldığını söyledi.
 
Genç oyuncu, "Zaman zaman kadro dışı ya da yedek kaldığım anlar da oldu ama yılmadan çalıştım, çünkü iyi ve başarılı olmak zorundaydım. Nitekim bu çalışmalarımın karşılığını A Milli Takım'da ve Fenerbahçe'de forma giyerek alıyorum. Genç yaşta bu denli önemli başarılara imza atan bir futbolcu hakkında kuşkusuz en çok yorum yapılan konu da, bulunduğu noktanın beni şımartmasıdır. Ben o evreleri geçtim. Benim tek amacım var, o da kalıcı olmak" dedi.
 
Sergen Yalçın'ın en iyi 11'i
 
Teknik direktör Sergen Yalçın, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi 11'ini Fitbol dergisine açıkladı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!