comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi

30 Kasım 2015, Pazartesi 10:18
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a transfer önerisi

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibe transfer önerisinde bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'a yorumcu Rıdvan Dilmen'den transfer önerisi geldi.

Fotomaç Gazetesi'nde köşe yazıları yazan usta yorumcu, sarı kırmızılı ekibin Kasımpaşa'da Ryan Donk'u mutlaka transfer etmesi gerektiğini söyledi.
İşte Rıdvan Dilmen'in köşe yazısından bir bölüm;

"Şimdi G.Saray'ın başında yeni teknik direktörleri var ve bunun için devre arasına kadar biraz yutkunmamız lazım. Bu mevcut dönemde, G.Saray'ın Denizli tercihi en iyi tercihti. Denizli'nin ilk maçında ne yapacak diye bekledik, sürpriz olarak belki Emre Çolak'ı 11'e aldı diyebiliriz bir de "Madrid'de Hakan Balta'yı Taffarel mi yoksa Denizli mi sol bek oynattı?" diye sorabiliriz.. Çünkü dün de sol bek başladı... G.Saray takımının bu lig yarışında olması için yapacağı tek bir şey var; oyuncu kalitesini arttırması lazım. Bunu da uzakta aramayacak. Yemeyecek, içmeyecek Donk'u transfer edecek. Hollandalı oyuncu, mevkisi itibari ile lig standartlarının en iyi oyuncusu. Galatasaray'da da o bölgede ciddi bir sorun var."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!