comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e çok sert cevap

30 Kasım 2015, Pazartesi 00:14
Hamzaoğlu'ndan Sneijder'e çok sert cevap

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'in Atletico Madrid maçı sonrası yaptığı açıklamalara çok sert cevaplar verdi.  

FutbolArena - Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçı sonrası 'İyi idman yapmıyoruz, iyi çalışmıyoruz' şeklinde Hamza Hamzaoğlu'na göndermede bulunmuş ve bir anda gündem maddesi olmuştu. Hamza Hamzaoğlu ise bu açıklamalara çok sert cevap verdi. 

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun 360 TV Telegol programına verdiği özel röportaj:
"Sneijder'in lafları yenilir yutulur cinsten değil. Onunla aramızda hiç problem yok. Şaşkınlıkla bakıyorum yani. Ben bütün oyuncularımla gönül bağı kurmuş, kuran bir insanım. Demek ki yanlış bir bağ kurmuşum. Başkalarının üstüne yıkmak? Yani bu zayıf karakterlerin işidir. Giden olunca satan çok oluyor biliyorum. Benim dönemimdeki Galatasaray ile bugünkü Galatasaray'a bakarsanız Sneijder ile diğer oyuncuların cevaplarına kendiniz cevap vereceksiniz. Keşke 3 kupa almasaymışım yani. Üzüldüm. Ben yine herkese hakkımı helal ediyorum ama benimle ilgili tüm soru ve konuşulanlarla önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğim.

"Mustafa Denizli'nin yerinde ben olsam Atletico Madrid maçına çıkardım"

Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli'nin yerinde olsaydınız Atletico Madrid maçına çıkar mıydınız sorusuna ise "Kesinlikle çıkardım. Taffarel yerine Mustafa Denizli olsaydı mutlaka fark olurdu takımda" şeklinde cevap verdi

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!