comScore

Galatasaray Galatasaray

Canlı yayında Wesley Sneijder gerginliği

26 Kasım 2015, Perşembe 01:30
Canlı yayında Wesley Sneijder gerginliği

Sneijder'in Atletico Madrid maçı sonrasındaki açıklamalarına Arif Erdem tepki gösterirken, Ali Ece Hollandalı futbolcuyu savundu.  

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın, Atletico Madrid'e deplasmanda 2-0 yenildiği maçın ardından yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturdu. Hollandalı futbolcunun özellikle eski hocası Hamza Hamzaoğlu'na göndermede bulunması Arif Erdem'in tepkisine neden oldu. 

Wesley Sneijder'in maçın ardından 'İyi çalışmıyoruz, iyi antrenman yapmıyoruz ve taktiiğimiz yok" sözleri NTV Spor canlı yayında Arif Erdem'in tepkisini çekti. 
"Hamza hoca sana kucak açtı"

Sneijder'in açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendiren Arif Erdem "Prandelli zamanında gönderilecektin. Prandelli gönderildi sonra ve Hamza hoca geldi. Hamza Hamzaoğlu kucak açtı Sneijder'e. Şimdi o da eski hocasına laf gönderiyor. Sen biraz da kendi performansını değerlendir" şeklinde konuştu. 

Ali Ece, Sneijder'i savundu

Sneijder'in eleştirilmesine karşı olduğunu söyleyen Ali Ece, "Nice kariyeri var sahada gayret gösteriyor. Gayretine bakın. Bir de kariyeri olmayıp da gayretsizlere bakın Galatsaaray'da. Bilal Kısa ile Jem Karacan geriye gelip top mu aldı? Sorumluluk mu aldı? Gayretleri dahi yok. Sneijder en azından gayret gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!