comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 24 Kasım Salı

24 Kasım 2015, Salı 17:32
Akşam Postası - 24 Kasım Salı

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 24 Kasım Salı günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

24 Kasım Salı Futbol Haberleri

1- Mustafa Denizli'den FLAŞ açıklama

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.
 
Denizli, "Ben buraya geldiğimde Florya toprak sahaydı. Buranın yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Her konuda bilgi sahibi olmam lazım. Yoksa takımla uçağa binip gitmenin bir anlamı olmaz. Kimin nerede, ne yaptığını öğrenmek istiyorum. Takımın karşısına geçtiğim zaman emanet bir hoca gibi görünmek istemem. Eğer bugün tüm işlerimi bitirebilirsem ve imkan oluşursa sadece maçı izlemek için Madrid'e gidebilirim. Yardımcılar konusunda kimseyle görümedim. Bugün eski yardımcım kondisyoner Stefano Marrone ile bir görüşme yapacağım" ifadelerini kullandı.
 
2- Beşiktaş Türkiye'de onlar Avrupa'da zirvede
 
Süper Lig'in zirvesini 12.haftada da bırakmayan Beşiktaş'ta 23 yaş ve altında olan isimlerin form durumları göz kamaştırıyor.

 
3- 'Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olması önemli değil'
 
alatasaray'ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, Mustafa Denizli hakkında konuştu.
 
Radyospor'a konuşan Mehmet Cansun, "Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olma konusu çok gereksiz konuşulması bile gereksiz bir konu. Örnek vermek gerekirse, Şenol Güneş yıllarca Trabzonspor'da efsane olmuş bir hoca bugün Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyor. Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için bilgisi dahilinde elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Bu iş sonuçta profesyonel bir iş" dedi.
 
4- Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a mı dönüyor?
 
Duygun Yarsuvat döneminde Galatasaray'da başkan yardımcılığı yapan Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a dönüyor mu?

Haberin devamı için tıklayın

5- Fenerbahçe'ye sakat oyuncusundan müjde
 
Tedavisi tamamlanan Caner Erkin, takımla çalışmalara başladı.
 
Yaklaşık 1 ay önce Almanya'da sağ dizinden operasyon geçiren ve bir süredir tedavi ile antrenmanlarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Caner Erkin, yeniden çalışmalara başladı. Başarılı oyuncunun, idmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı aktarıldı.
 
6- Trabzonspor'da bir ayrılık daha
 
Trabzonspor'da yaşanan mali kriz nedeniyle paralarını alamayan futbolcular birer birer sözleşmelerini feshediyor. Bordo mavili kulüpten son olarak Carl Medjani ayrıldı.
 
Trabzonspor'dan KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Carl Medjani Kulübümüz ile olan profesyonel futbolcu sözleşmesini,tek taraflı  olarak feshettğini Kulübümüze bildirmiştir" ifadesi yer aldı.
 
7- Mustafa Denizli'nin istediği Stefano Marrone kimdir?
 
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray'da kendi ekibini kuruyor.
 
Takımdaki yardımcılarının henüz belirlemeyen Mustafa Denizli, Beşiktaş'ta beraber çalıştığı Stefano Marrone ile görüşme yapacağını açıkladı. Peki Stefano Marrone kimdir?

Haberin devamı için tıklayınız

8- Atletico Madrid-Galatasaray maçı öncesi Madrid seyahat rehberiniz
 
Son derece geniş kültür mozaiği, tarihi yapısı ve gece gündüz yaşayan bir başkent olan Madrid, tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını vaad ediyor.

Yazının devamı için tıklayın

9- Hakan Çalhanoğlu en iyi 11'e aday
 
UEFA tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen ''Yılın 11'i" adayları arasında Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da yer aldı.
 
UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, futbolseverler, Avrupa'da 2014-15 sezonunun en iyi takımını belirlemek için 6 Ocak 2016'ya kadar "uefa.com" üzerinden oy verebilecek.
 
10- Ajax'tan 19 pas sonunda gelen gol
 
Hollanda Eredivisie'de Ajax ile Cambuur'un karşı karşıya geldiği maçta Ajax harika bir gole imza attı.

Golü izlemek için tıklayınız


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!