comScore

Galatasaray Galatasaray

'Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olması önemli değil'

24 Kasım 2015, Salı 15:00
'Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olması önemli değil'

Galatasaray'ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, Mustafa Denizli hakkında konuştu.

FutbolArena - Galatasaray'ın Mustafa Denizli ile anlaşmasıyla ilgili Fikret Orman'ın yaptığı "Beşiktaşlı bir hocanın rakibimizde olması hoşuma gidiyor" açıklamasına Mehmet Cansun'dan yanıt geldi.

Camianın etkin isimlerinden olan Cansun, "Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olma konusu çok gereksiz konuşulması bile gereksiz bir konu" dedi.
"Şenol Güneş de Trabzonsporlu"

Radyospor'a konuşan Mehmet Cansun, "Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olma konusu çok gereksiz konuşulması bile gereksiz bir konu. Örnek vermek gerekirse, Şenol Güneş yıllarca Trabzonspor'da efsane olmuş bir hoca bugün Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyor. Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için bilgisi dahilinde elinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyor. Bu iş sonuçta profesyonel bir iş" dedi.

"Denizli Madrid'e gitmeliydi"

Mustafa Denizli'nin takımla birlikte Madrid'e gitmemesini eleştiren Cansun, "Atletico Madrid maçı Galatasaray'ın bugün oynadığı futbolla en az 3-4 tane gol atarlar biz öyle geri geliriz. Şampiyonadaki Galatasaray'ın başına gelen olaylara bir bakın hiç bir maçta ne skoru koruyabildi ne de galibiyet alabildi. Dolayısıyla bunun çözümünü ben teknik direktör değilim bulamam ama madem Mustafa hoca Galatasaray'ı izledi o mutlaka bir şey düşünmüştür. Bence Atletico Madrid maçına gitmeli. UEFA listesine yetişirmi bilmiyorum ama bence mutlaka o maçta Denizli'nin değerlendirilmesi lazım" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!