comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli'den FLAŞ açıklama

24 Kasım 2015, Salı 13:25
Mustafa Denizli'den FLAŞ açıklama

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı teknik direktör Mustafa Denizli, Dursun Özbek ile birlikte Florya'yı ziyaret etti. Çalışanlarla ilgili bilgiler alan tecrübeli teknik adam basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Dün yaptığı açıklamada Madrid'e gitmeyeceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Eğer işlerimi bitirebilirsem ve şartlar uygun olursa maçı izlemeye gideceğim" dedi.
Denizli ayrıca yardımcı antrenörlük görevi için Beşiktaş'ta beraber çalıştığı eski kondisyoner Stefano ile görüşeceğini açıkladı.

İşte Mustafa Denizli'nin sözleri;

"Ben buraya geldiğimde Florya toprak sahaydı. Buranın yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Her konuda bilgi sahibi olmam lazım. Yoksa takımla uçağa binip gitmenin bir anlamı olmaz. Kimin nerede, ne yaptığını öğrenmek istiyorum. Takımın karşısına geçtiğim zaman emanet bir hoca gibi görünmek istemem. Eğer bugün tüm işlerimi bitirebilirsem ve imkan oluşursa sadece maçı izlemek için Madrid'e gidebilirim. Yardımcılar konusunda kimseyle görümedim. Bugün eski yardımcım kondisyoner Stefano Marrone ile bir görüşme yapacağım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!