comScore

Galatasaray Galatasaray

'Eğer Benfica'ya karşı kaybedersek...'

02 Kasım 2015, Pazartesi 22:24
'Eğer Benfica'ya karşı kaybedersek...'

Benfica maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Selçuk İnan basın toplantısında soruları yanıtladı.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi C grubunda Galatasaray yarın saat 22.45'te deplasmanda Benfica'ya konuk olacak.

Galatasaray'ın mutlak galibiyet peşinde olacağı kritik mücadele öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Selçuk İnan basın toplantısında soruları yanıtladı.
Selçuk İnan: "İnanmış durumdayız"

"Yarınki maçı nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Takımda herkes inanmış durumda. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Performansın yükselmesini takımın iyi olmasına bağlıyorum. İçeride Benfica'yı yenmiştik. Kazanırsak gruptan büyük ihtimal çıkarız. İyi takım, iyi arkadaşlıktan geçer. Bunu hiç kaybetmedik. Birbirimize çok bağlıyız. Kazanamıyorsak bile böyle zor bir deplasmanda en azından kaybetmememiz gerekiyor. İlk maçtaki hatalarımızı bir daha yapmayacağız. Dersimizi aldık. "

Hamza Hamzaoğlu: "Sürpriz olmayacak"

"Konsantre olmuş durumdayız. Benfica yarın kazanıp rahatlamak istiyor ama en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Yarın kaybedersek Benfica büyük ihtimal gruptan çıkacak, işimiz zorlaşacak. Böyle bir ihtimali düşünmek istemiyoruz.Gaitan'a özel bir önlem almayacağım. Bugüne kadar hiçbir oyuncuya karşı savunma stratejisi geliştirmedim. Rakibimize zor anlar yaşatmak istiyoruz. Çıkacağımız 11 netleşmedi. Yarın karar vereceğiz.Birkaç oyuncuyla ilgili netleşmeyen durumlar var ancak 11'de bir sürpriz olmayacak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!