comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray maçı öncesi İlhan Cavcav'dan teşvik hamlesi

13 Ekim 2015, Salı 18:20
Galatasaray maçı öncesi İlhan Cavcav'dan teşvik hamlesi

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav: "Futbolcuların aylıklarını, maç başı ücretlerini ve primlerini ödedik"

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü oynanacak 

Galatasaray maçı öncesinde futbolcuların aylıklarını, maç başı ücretlerini ve primlerini ödediklerini söyledi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9 Ekim Cuma günü kırmızı-siyahlı futbolculara 6.5 milyar lira ödeme yapıldığını dile getirdi.

Yapılan ödemenin kendisinin bir meziyeti olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Cavcav, "Kimsenin beni 'öde öde' diye sıkıştırdığı yok ama Galatasaray ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ayrıca bu, benim zaten vermem gereken para. Kulüplerimizin bazıları maddi sıkıntı içinde olduklarından çocukların paralarını veremiyor. Biz bunu veriyoruz ve ben de karşılığını almak istiyorum" dedi.


'Takımına puan kazandır'

Futbolcunun emeğinin karşılığında kendisinin de para verdiğini anlatan Cavcav, "Sen de sahaya çıktığın zaman gerekeni yap ve takımına puan kazandır" ifadesini kullandı.

Cavcav, kırmızı-siyahlı kulüpteki 37 yıllık başkanlığının ardından hala Galatasaraylı olmasının gündeme getirilmesine ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bunlar çok saçma. Daha önce de kaç kere söyledim, amcam Tayyar Cavcav Galatasaray'da oynadı. Başkanlığım döneminde Galatasaray'ı kaç kez, diğer takımları kaç kez yendiğime bakılsın. Daha ne kadar pişirilecek bu konu. 37 yıldır bu kulübün başkanlığını yapıyorum, benim Galatasaraylılığım mı kalmış. Her günüm Gençlerbirliği." 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!