comScore

Galatasaray Galatasaray

Mehmet Demirkol'dan Terim ve Arda'ya yanıt

13 Ekim 2015, Salı 10:59
Mehmet Demirkol'dan Terim ve Arda'ya yanıt

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol kendisini eleştiren Arda Turan ve Fatih Terim'e yanıt verdi.

FutbolArena - NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un Arda Turan'ın Instagram'da yaptığı paylaşımı ve Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti maçında sergilediği oyunu eleştirmesi Arda Turan ve Fatih Terim'i kızdırmıştı.

Demirkol'a basın toplantısında yanıt veren Fatih Terim ve Arda Turan'a bu kez ünlü yorumcudan cevap geldi.
"Bugün bırakırım çok istiyorsanız"

Fatih Terim'in “Bırakın artık bu çapaları çupaları” sözlerine de cevap veren Demirkol, “Penaltıdan golü atana kadar kaleye şutumuz yok, ben bunun nesini beğeneyim. Bundan rahatsız olunmaz. Çok sıkıldıysanız bugün bırakırım, çok zengin olduğum için değil, başka bir şey yaparım ama bugün bırakırım. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı kadronun orta sahası koas futbolu yaratan bir takımdı, ben de ondan beslenerek böyle bir şey söyledim. Futbolda terimler olmalı, terimler olmazsa nasıl konuşacağız. Futbol öyle anlatılmaz, böyle anlatılmaz. Çapa çupa, ne diyeyim peki. O mevkiye ne diyeyim, libero mu? Libero serbest adamdır.” dedi.

"Benim Türkçem, kaos futboluna yetti"


Fatih Terim'in hemen her maç bu tarz kritik maçlar öncesinde bir polemik yarattığını ifade eden Demirkol, “Bir şeyin ismini koymadan nasıl tartışabiliriz, bugün bu polemiği yaptığım için çok üzgünüm. Ya bir insan bir şeye terimle ifade ettiği için bu kadar eleştirilir mi? Hoca bunu seviyor, her önemli maçtan önce bir polemiğimiz oluyor, biz eğer Fransa'ya gideceksek 50 yıl boyunca bu işe devam edelim. Benim Türkçem, kaos futboluna yetti, daha iyisini bulun. Tamam Terim futbolu diyelim.” şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!