comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih İşbecer: 'Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz'

13 Ekim 2015, Salı 10:41
Fatih İşbecer: 'Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yeneceğiz'

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer iddialı açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer kulübün içinde bulunduğu mali durumdan, Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine kadar bir takım konularda önemli açıklamalar yaptı.

Fatih İşbecer'in Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar;
"Otel inşaatında 3. kata çıktık. Seneye bu tarihlerde Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki oteli faliyete geçmiş olur. Otel yıllık 5 milyon Euro kar getirecek bir varlık. Galatasaray'a çok büyük katkı sağlamış olacağız. 3. köprü bitiyor. Köprünün çıkışlarından biri Riva'ya denk geliyor. Riva, tıpkı 10 sene önceki Çekmeköy gibi olacak. Kimse eskiden oranın yüzüne bakmazdı. İstanbul böyle büyümeye devam ederse Riva da değerlenecek."
 
"Kadıköy'de kazanacağız"

Fenerbahçe derbisi için iddialı konuşan Fatih İşbecer "Taraftar olarak Şükrü Saracoğlu'nda tribünde birkaç sefer bulundum. Derbiye gidip gitmeyeceğimizi şu anda bilmiyorum. Yönetim olarak karar vereceğiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve kazanacağız" dedi.
 
İşbecer, "Bir top direkten dönmese şu anda lider olacaktık" sözleriyle de Beşiktaş'ın Eskişehirspor deplasmanına göndermede bulundu. İşbecer, taraftarın protestoları için ise "30 bin kişinin istifa tezahüratı elbette olumsuz etkiliyor" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!