comScore

Galatasaray Galatasaray

Arda Turan: 'Galatasaray Felipe Melo'yu arar'

31 Ağustos 2015, Pazartesi 22:18
Arda Turan: 'Galatasaray Felipe Melo'yu arar'

Eski Galatasaraylı, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan Lig TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena -  Arda Turan, Lig TV'de katıldığı Maraton Programı'nda Galatasaray'ın transferlerini, Melo'nun ayrılışını ve eski takımı Atletico Madrid ile yeni takımı Barcelona'yı anlattı.

"Galatasaray Melo'yu arar!"

Arda Turan Melo'nun Inter'e transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu "Galatasaray Felipe Melo'yu arar. Oyun kalitesi olarak Melo çok kaliteli bir futbolcu. Ama futbolda ayrılıklar var dedi. 
"Grosskreutz iyi futbolcu"

Galatasaray'ın transferin son gününde anlaştığı Grosskreutz için de konuşan Arda, " Kevin Grosskreutz iyi oyuncu. Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapmıştı. Önde ve arkada çok mevkiide oynayabiliyor. Bence Galatasaray'ın çok transfere ihtiyacı yoktu zaten. Nokta atışları yapılmalıydı" şeklinde konuştu.
 
"Atletico Madrid sistem takımı"
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid için Selçuk İnan'a uyarılarda bulunduğunu söyleyen Arda: "Atletico Madrid tam bir sistem takımı. Arda gitti yerine Oliver Torres geldi. Diego Costa ve Falcao gittiğinde de yerleri doldu. Atletico Madrid yine şampiyonlar Ligi'ne gidecektir. Bu sene de aynı sistemde devam ediyorlar. İlk iki maçlarını da kazandılar. Herkesin yeri dolar tabii ki ama sistemle bunu çözerler. Atletico Madrid karşısında çok iyi oynuyor gözüküp kaybedebilirsiniz. Duran toplar çok önemli. Galatasaray alan savunması yapıyor. Atletico bununla ilgili 2-3 antrenman yapar. Şöyle bir avantaj olabilir; çabuk yön değiştirme yapılırsa zaafiyet bulunabilir. Set hücumda açmak çok zor. Selçuk'la sohbet ettik bunları ona da söyledim" diye konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!