comScore

Galatasaray Galatasaray

Üç büyüklerin kombine fiyatları

13 Ağustos 2015, Perşembe 10:41
Üç büyüklerin kombine fiyatları

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kombine fiyatları ne kadar?

FutbolArena - 2015-2016 Hasan Doğan sezonu için üç büyük takım kombine fiyatlarını açıkladı. Bu fiyatlar arasında en yüksek ücret Fenerbahçe'nin Fenerium Alt E Blok tribünü için talep edildi. Sarı lacivertliler bu bölümü 8.600 liradan satışa sundu.

Fenerbahçe'nin kombine fiyatları
Yaptığı yeni transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de bu sezon kombinelere yoğun ilgi vardı. Sarı lacivertli kulübün satışa sunduğu kombineler arasında en ucuzu Okul Açık ve Migros tribünleri için 1000 lira, en pahalısı ise Fenerium E Blok için 8.600 lira olarak açıklandı.

İşte Fenerbahçe'nin tüm kombine fiyatları;





Galatasaray'ın kombine fiyatları

Son yıllarda en çok kombine satan takım olan Galatasaray bu yıl uyguladığı fiyatlarda indirime gitti. Sarı kırmızılı kulübün satışa sunduğu en ucuz kombinenin fiyatı 810 lira olurken, en pahalı kombinenin fiyatı ise 4.950 lira olarak belirlendi.

İşte Galatasaray'ın tüm kombine fiyatları;



Beşiktaş'ın kombine fiyatları

Vodafone Arena'yı bu sezonun ikinci yarısına yetiştirmeye çalışan Beşiktaş bir yandan da kombineleri satışa sundu. Siyah beyazlı kulübün satışa çıkardığı en ucuz kombine fiyatı 900 lira olurken, en pahalı kombine 5.000 lira olarak açıklandı.

İşte Beşiktaş'ın kombine fiyatları;



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!