comScore

Galatasaray Galatasaray

Jose Rodriguez: 'Galatasaray büyük bir kulüp'

29 Temmuz 2015, Çarşamba 09:25
Jose Rodriguez: 'Galatasaray büyük bir kulüp'

Galatasaray'ın yeni ismi Rodriguez, Sarı-Kırmızılı takım için "İnanılmaz büyük bir kulüp. Aynı ölçüde büyük taraftarı olduğunu biliyorum" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez, İstanbul'a geldikten sonra Bugün gazetesine konuştu.
 
Çok heyecanlı olduğunu dile getiren 21 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, Galatasaray'da en çok merak ettiği şeyin taraftarlar olduğunu dile getirerek “İnanılmaz büyük bir kulüp. Aynı ölçüde büyük bir taraftarı olduğunu biliyorum. Deportivo'da oynadım ancak Deportivo'nun “Türkler” diye anıldığını gerçekten bilmiyordum! Şimdi sizden öğrendim. İlginç ama güzel. Şimdi ise gerçek bir Türk kulübüne gidecek olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.
 
TARAFTARA HAYRAN
 
Sarı-Kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasına da değinen 21 yaşındaki Rodriguez “Çok önemli bir organizasyon. Galatasaray gibi bir kulübün orada oynayacak olması çok önemli” dedi. Bir Devler Ligi maçı başlamadan önce TT Arena'nın tıklım tıklım dolu görüntüsünü paylaştığımız Jose Rodriguez, “Gerçekten mükemmel” yorumunu yaparak ne kadar etkilendiğini dile getirdi. İspanya'nın genç takımlarında da forma giyen Rodriguez, burada 15 maçta 2 gol attı. Orta sahanın ortasının yanı sıra sağ kanatta da forma giyebiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!