comScore

Galatasaray Galatasaray

Gökhan İnler'in menajerinden Galatasaray açıklaması

16 Temmuz 2015, Perşembe 15:55
Gökhan İnler'in menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Napoli'nin Türk oyuncusu Gökhan İnler'le ilgili olarak, başarılı futbolcunun menajeri Dino Lamberti önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Napoli'nin Türk oyuncusu Gökhan İnler'le ilgili olarak, başarılı futbolcunun menajeri Dino Lamberti önemli açıklamalar yaptı.

Şu anda bağlantı yok ama bu yaz ayrılma ihtimali var
Radyospor'da Özgür  Sancar'ın sorularını yanıtlayan İtalyan asıllı İsviçreli menajer, "Galatasaray'dan şu ana kadar teklif almadık. Benimle bağlantıda değiller. Gökhan'ın Napoli ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak bu yaz iyi bir teklif gelirse oyuncum Napoli'den ayrılacak" dedi. 
Galatasaray'ın ilgisi vardı ama Prandelli, Dzemaili'yi istedi
Geçen yaz Galatasaray'ın Napoli'den Gökhan yerine Dzmaili, eski teknik direktör Prandelli'nin talebi sebebiyle, belirten Lamberti, "Galatasaray'ın oyuncuma her zaman ilgisi olduğunu söyleyebilirim. Ama geçen sezon Napoli'den Dzmaili'yi transfer ettiler. Geçen yaz Gökhan'a İtalya dışından çok önemli bir takım transfer teklifinde bulundu. Napoli'ye 20 milyon Euro teklif ettiler. Fakat Laurentiis bu teklifi kabul etmedi. Geçen sezonki teknik direktör Rafa Benitez de kalmasını istiyordu. Bu takımın ismini veremem. Ama bu yaz Gökhan bir değişiklik istiyor. Tabii bu Napoli'ye bağlı. Gelecek teklif iyi olur ve her iki tarafı da mutlu ederse, Gökhan ayrılabilir" ifadelerini kullandı.  
 
Değerlendirebiliriz
Galatasaray'dan gelebilecek bir teklife açık olduklarını dile getiren FIFA menajeri Dino Lamberti, "Eğer bu teklif iyi olursa, Elbette ki Gökhan değerlendirmek istiyor. Kulübün yaklaşımı ve Napoli'nin vereceği karar çok önemli. Bu anlamda bizimle bağlantı kurarlarsa, konuşmaya açığız" şeklinde konuştu. 
 
Galatasaray mı? Fenerbahçe mi?
Fenerbahçe'den şu ana kadar her hangi bir teklif almadıklarını belirten Lamberti, "Galatasaray mı Fenerbahçe mi, teklif gelmeden bir şey diyemeyiz. Ama Gökhan'ın bu noktadaki tercihi, hangi kulübün onu daha çok istediğine, daha samimi olduğuna bağlı. Tercihimizde bu kriter belirleyici olur" dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!