comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek: 'Messi ve Neymar da gelebilir'

06 Temmuz 2015, Pazartesi 12:32
Dursun Özbek: 'Messi ve Neymar da gelebilir'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündemdeki konulara ilişkin GSTV'de açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Lukas Podolski transferi sonrası, "Dünya devi Almanya ve Hollanda'nın 10 numaralı futbolcuları Galatasaray'da oynayacak. Geriye Messi ve Neymar kalıyor. Belki önümüzdeki günlerde onlarda Galatasaray'ın 10 numaraları olabilir" dedi.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları;
"Scout ekibimiz bize raporlar sunuyor. Teknik ekip eksiklerine göre tespit yapar ve transferler gerçekleşir. Bilal hakkında teknik ekibin raporu olumluydu. Ben de kendisini son derece başarılı buluyorum. Sabri şampiyon takımın sağ beki. 19 yıldır kulübümüze hizmet eden bir oyuncu. Bunlara verdiğimiz ücretler abartılmamalı. Bilal ve Sabri hakkında yapılan eleştiriler ön yargılı. Biz Podolski'yi çok önceden izliyorduk. Transfer için aceleci davranmadık. Herkes gördü ne kadar uygun bir transfer olduğunu. Dünya devi Almanya ve Hollanda'nın 10 numaraları Galatasaray'da oynuyor. Geriye Messi ve Neymar kaldı. Belki önümüzdeki günlerde Messi ve Neymar da Galatasaray'ın 3. ve 4. 10 numarası olabilir."

"Sneijder şampiyon takımın 10 numarası. Dünyaca ünlü bir yıldız. Hiçbir zaman Sneijder'i bırakma düşüncemiz olmadı. Sneijder'in futbolu G.Saray'da bırakmasını istiyoruz. Hiç kimse merak etmesin. Sneijder bizim 10 numaramız olarak kalacak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!