comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, yarın top başı yapıyor

30 Haziran 2015, Salı 14:10
Galatasaray, yarın top başı yapıyor

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı yarın top başı yapacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir araya gelecek olan sarı kırmızılı oyuncular, 2015-2016 futbol sezonun ilk çalışmasını yapacak. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki ilk çalışma saat 18.00'da başlayacak.

AVUSTURYA KAMP PROGRAMI 5 TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK


Bu arada yarın topbaşı yapacak olan Galatasaray, 5 Temmuz'da Avusturya'da Windischgarsten kentinde ilk hazırlık kampına başlayacağı güne kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek. Sarı kırmızılılar 16 Temmuz'da ise Avusturya kampını tamamlayarak yurda dönecek.
Daha sonra kadroda bazı isimleri İstanbul'da bırakacak olan Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin daha az oyuncu ile yapacağı ikinci dönem kampı ise 20 Temmuz'da yine Avusturya'da Velden bölgesinde başlayacak ve 31 Temmuz'a kadar sürecek. Galatasaray kafilesi 31 Temmuz'da yurda dönecek.

Öte yandan takımdan ayrılması gündemde olan Felipe Melo'nun Galatasaray kampına 5 Temmuz'da Avusturya'da katılacağı belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!