comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da loca ve kombine patlaması

29 Haziran 2015, Pazartesi 09:06
Galatasaray'da loca ve kombine patlaması

Galatasaray, kombinelere fırtına gibi başladı, satılık loca kalmadı.

İki kupa, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım sarı-kırmızılıları coşturdu. Cim-Bom, geçen yıla göre kombine kart satışlarını yüzde 100 artırdı. 198 locanın 194'ü satılırken, kale arkasındaki 4 locanın da rezervasyonu yapıldı.
 
Galatasaray henüz transfer yapmadı ama sarı-kırmızılı taraftar, gelecek sezon için heyecanlandı. Geçen yılı çifte kupa ile kapatarak önemli bir iş başaran ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde eden Cim-Bom'da kombine satışlarının çok iyi gittiği belirlendi. Henüz yıldız transfer gelmemesine rağmen, geçen sene bu zamana göre artışın yüzde 100 olduğu bildirildi.
 
Geçen sezon lig başlarken 26 bin kombine satan Galatasaray, sezon içerisinde 31 bin rakamına ulaşmıştı. Bugün için ise sarı-kırmızılıların sattığı kombine kart sayısı 20 bin... Geçen sene bu dönemlerde henüz 10 bin kombineye bile ulaşılamamıştı.
 
Galatasaray'da satılan 20 bin kombinenin 17 bininin yenileme olduğu, geçen cuma satışa çıkan bölümden bir günde üç bin kombine sayısına ulaşıldığı belirlendi. Taraftarın ilgisinin arttığını gösteren diğer rakam ise VIP kartlarda gerçekleşti. Bu bölümde geçen sezon 200 tane satılırken, bugün yakalanan rakamın 1000 olduğu ifade edildi.

Rekor gelebilir!
 
Galatasaray'da taraftarın ilgisinin geçen sezona kıyasla arttığını gösteren bir başka detay ise loca satışları... Üst düzey işadamı ve sarı-kırmızılıların alabildiği 198 locadan sadece 4'ünün kaldığı belirtildi. Bunların da kale arkasında yer aldığı ve rezerve olduğu ifade edildi. Galatasaray'ın, transferde yakalanacak ivmeye göre, kombine kart satışlarında Türkiye rekoru kırabileceğine dikkat çekildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!