comScore

Galatasaray Galatasaray

Türkiye Kupası finalinin bilet fiyatları belirlendi

22 Mayıs 2015, Cuma 17:07
Türkiye Kupası finalinin bilet fiyatları belirlendi

Bursa Atatürk Stadı'nda 3 Haziran 2015 günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali ile ilgili Beykoz-Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nun idari merkezindebir toplantı yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bursa Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürü Ömer Koparan, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Osman Malakçı, Galatasaray A.Ş. Temsilcisi Cenk Ergün, Bursa Atatürk Stat Müdürü Varol Çorapçıgil, Bursaspor Kulübü e-bilet Sorumlusu Sedat Şen ile TFF yetkilileri katıldı.

Yapılan toplantı sonucunda finalin oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nın her iki kulüp taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi; bilet fiyatlarının da kale arkaları 50, maraton 100, kapalı tribününün 150 liradan satılması kararlaştırıldı.
Taraftarlar, maç biletlerini Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi www.tff.org adresi üzerinden ilan edilecek tarihte satın alabilecekler. Maçtan bir gün önce Bursaspor ile Galatasaray kulüplerinin teknik adam ve takım kaptanları ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!