comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak Yılmaz sırrını Drogba'ya borçlu

05 Mayıs 2015, Salı 09:36
Burak Yılmaz sırrını Drogba'ya borçlu

Galatasaray'da eski formuna kavuşan Burak Yılmaz'ın sırrı Drogba'nın tavsiyesine uyması.

Özel fizyoterapistle kendini formda tutan ''Kral'' lakaplı Burak Yılmaz'a bunun Drogba tarafından tavsiye edildiği öğrenildi.

Galatasaray'a geldiğinde 6 kişilik bir ekiple çalışan Didier Drogba'nın Burak Yılmaz'a sakatlıktan döndükten sonra bazı tavsiyelerde bulunduğu bildirildi. Eski takım arkadaşına çok güvenen Burak Yılmaz, Didier Drogba'nın tavsiyesine uyarak kendine özel fizyoterapist tuttu. Burak bu sayede beklenen forma ulaştı.
Burak özel olarak tuttuğu fizyoterapist konusunda ise, ''Galatasaray Kulübü'ndeki fizyoteraspistlerin hepsi benimle ilgileniyorlar. Kendimi daha iyi hissediyorum sadece böyle. Yoksa bu bizim fizyoterapist ekibininin kötü olduğu anlamına gelmiyor'' şeklinde konuştu.

Babasından Burak hakkında ilginç sözler
Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Akhisar maçı sonrasında Telegol'e konuştu.

Fikret Yılmaz, ''Burak'a yapılan eleştiriler bu işin doğasında var. Avrupa'da daha fazlası yapılıyor. Bu ışıklı dünyada bu tarafta var. Taraftarların oyundan çıkarken alkışlaması sonrasında ben bir baba olarak tribünde duygulandım. Ben artık Burak'ın Avrupa'da değil de Galatasaraylı Burak olarak futbola nokta koymasını istiyorum'' dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!