comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'daRui Patricio iddiası

01 Mayıs 2015, Cuma 12:55
Galatasaray'daRui Patricio iddiası

Galatasaray için Portekiz'den sürpriz kaleci transferi iddiası geldi.

Bir yandan başkanlık yarışına odaklanan Galatasaray, gelecek sezon yabancı sınırının genişleyecek olması nedeniyle transfer için de arayışlarını sürdürüyor. Gözlemciler aracılığı ile çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip için Portekiz'den şaşırtan bir transfer iddiası geldi.

Portekiz basınında 'Özel' etiketi ile yayınlanan habere göre, Galatasaray Sporting Lisbon'un devleri peşinden sürükleyen file bekçisi Rui Patricio için temaslarda bulundu.
SPORTING'DEN ŞOK CEVAP

Sporting'e, 27 yaşındaki file bekçisi için bonservis yoklaması yaptığı belirtilen Galatasaray'ın, şok bir cevapla karşılaştığı kaydedildi. Sporting Lisbon'un, altyapıdan yetişen ve 9 yıldır A takımda yer alan Patricio'nun bonservisinin %65'i için G.Saray'dan yaklaşık 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü.

DAHA ÖNCE BRUMA VAR...

Galatasaray, daha önce de Sporting Lisbon ile transfer görüşmelerinde bulunmuş ve Bruma transferinde tartışmalı bir bonservis bedeli ödememişti. Sarı-kırmızılılar Portekizli yıldız adayı için yaptığı görüşmelerde, bonservis bedelini ancak 10 milyon euro seviyesine çekebilmişti.

3 ADAYDAN BİRİNİN PROJESİ OLABİLİR

2011 yılında kaleyi Fernando Muslera'ya teslim eden ve Uruguaylı oyuncudan oldukça memnun kalan Galatasaray'da, Patricio girişimlerinin başkan adaylarından biri tarafından yapılmış olabileceği de iddia edildi.

Bu sezon Portekiz Ligi'nde 30 maça çıkan Patricio, 27 gol yerken, 10 mücadelede kalesini gol kapadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!