comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu 2 kupayı birden istiyor

29 Nisan 2015, Çarşamba 10:23
Hamza Hamzaoğlu 2 kupayı birden istiyor

Gözünü hem Türkiye Kupası hem de 4. yıldıza diken Hamza hoca, ligde kalan 6 final maçını düşünerek, kupadaki Sivas mücadelesine yedeklerle çıkacak.

Süper Lig'de haftayı Gaziantepspor galibiyetiyle kapatan ve şampiyonluk yarışında “Ben de varım” diyen Galatasaray'da rota Türkiye Kupası'na çevrildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, her iki kupayı da müzeye kazandırmanın hesapları içinde. Ancak ağırlık lige verilmiş gibi görünüyor.

45 yaşındaki teknik adam, yarın Sivas'la oynanacak yarı final ilk maçına yedek oyuncularla çıkacak. Böylece ligde bitime 6 hafta kala as oyuncularını korumak isteyen Hamzaoğlu, yedeklere de uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi. Sahaya kim çıkarsa çıksın, tüm öğrencilerinden kupa galibiyetine motive olmalarını isteyen Hamza hoca, “Gelecek sezon takımda kalmak isteyen varsa, bu maçta kendini göstersin. Sezonun sonuna geliyoruz. Fazla şans bulamayanlar için bu maç önemli bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Aksi takdirde gidecekler listesinde isminizi görebilirsiniz” dedi.
Dzemaili, Aydın, Olcan, Tarık...
Hamzaoğlu'nun bu maçta 11'de görev vermeyi düşündüğü isimlerden biri Goran Pandev. Makedon golcü neredeyse bu sezonki tüm mesaisini Türkiye Kupası'nda harcadı. A takım kadrosuna giremediği zamanlarda A2 takımıyla maçlara çıkan Sinan Gümüş de, 11'de oynaması beklenen isimlerden. Ayrıca Yekta, Olcan, Koray Günter, Dzemaili, Aydın, Sinan Bolat, Tarık ve Semih Kaya gibi ilk 11'den uzak kalan oyuncular da, büyük ihtimalle kupada Sivas'a karşı görev yapacaklar.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!