comScore

Galatasaray Galatasaray

Olay iddia! "Melo'yu takımda kimse sevmiyor"

29 Nisan 2015, Çarşamba 09:24
Olay iddia! "Melo'yu takımda kimse sevmiyor"

Gaziantepsporlu Elyasa Süme, Galatasaraylı Melo'ya çok sert yanıt verirken, önemli bir iddiada bulundu.

Galatasaraylı Felipe Melo'nun Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamalar, spor kamuoyunda olduğu kadar, konuk ekip cephesinden de büyük tepki gördü.

Brezilyalı yıldızın, “Her maç böyle olsalar, şampiyonluğa oynarlar” lafına içerleyen kırmızı-siyahlı futbolcular, zehir zemberek bir yanıt verdi.
Takımın en tecrübeli isimlerinden Şenol Can, Melo'nun sözlerini ‘komik' olarak nitelendirdiklerini belirtip, “Ne istiyordu yani, maçı mı bırakacaktık! Bizi bilen biliyor. Her maçımızda aynı oyunu ve mücadeleyi ortaya koyuyoruz. Galatasaray şampiyon olacak diye oynamayalım mı! Sonuçta biz de ekmek paramız için sahaya çıkıyoruz. Tabii ki elimizden geleni yapacağız. Büyük takıma karşı oynuyor olmanın getirdiği ekstra motivasyon sahaya yansıyor illa ki. Melo'nun konuşmaları bize çok komik geldi” sözlerini sarf etti.

“HERKES KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR”

Kırmızı-Siyahlılar'ın 9. dakikada sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan ismi Elyasa Süme ise eleştirinin dozunu biraz daha artırdı, Melo'ya çok sert ifadelerle yüklendi.

Adalesi yırtıldığı için erken çıkmak zorunda kaldığını belirten Elyasa, “Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Takım içinde arkadaşlarının bile sevmediği bir adam çıkıp bizim hakkımızda böyle konuşamaz. Melo işine baksın. Onun işi futbol oynamak, tribünlere oynamaktan vazgeçsin artık, yakışmıyor” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!