comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a Obi Mikel'den kötü haber

24 Nisan 2015, Cuma 16:58
Galatasaray'a Obi Mikel'den kötü haber

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray gelecek sezon takıma katmak istediği yıldızı kaptırmak üzere.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimi nedeniyle transfer çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Galatasaray, sezon başından beri istediği bir yıldızı kaybetmek üzere.

Daha önce sezon başında ve devre arasında Chelsea forması giyen Obi Mikel'i transfer etmek için girişimlerde bulunan Sarı-kırmızılılar başarılı sonuç alamamıştı.
İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa yaklaşan Chelsea'nin Obi Mikel'i takasta kullanmaya hazırlandığı öğrenildi. Sezon sonunda Southampton takımından Morgan Schneiderlin'i Stamford Bridge'e getirmek isteyen Maviler'in, belli bir paranın yanı sıra Obi Mikel'i de önerecek.

Başta Galatasaray, Monaco, Inter ve Schalke'nin transfer listesinde bulunan Nijeryalı yıldız ise Londra'da mutlu olduğunu fakat sezon sonunda kendisini nelerin beklediğini bilmediğini söylemişti.

Obi Mikel 2006 yılında Norveç'in Lyn Oslo takımından Chelsea'ye transfer olmuş ve çıktığı 335 maçta 5 gol, 12 asistlik bir performans sergilemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!