comScore

Galatasaray Galatasaray

Malaga'da tek sorun Amrabat'ın bonservis bedeli

19 Nisan 2015, Pazar 10:04
Malaga'da tek sorun Amrabat'ın bonservis bedeli

Malaga'nın yöneticisi Husillos, Amrabat transferi hakkında açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz hafta Nordin Amrabat transferi için İstanbul'a gelen ve Galatasaray yönetimi ile pazarlığa oturan Malaga yönetimi görüşmelerlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Malaga Kulübü Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, takımda herkesin Amrabat'ı istediğini ancak onun için istenen 3.5 milyon avroyu vermelerinin zor olacağını söyledi. 
 
Yönetici Husillos takımının Real Madrid ile oynadığı karşılaşma sonrası gazetecilerin karşısına geçerek Galatasaray yönetiminden şikayetçi oldu. 
 
Galatasaray'ın eski yönetiminin bu transfere daha sıcak baktığını ve pazarlığa yanaştığını hatırlatarak "Ne olduysa yeni yönetimin işbaşına gelmesiyle oldu. Farklı kişilerle pazarlık ediyoruz. Ay sonuna kadar süremiz var.  Çünkü Amrabat bizim için çok çok önemli bir oyuncu.Tüm olasılıkları zorlayacağız" sözleri etti. 
 
Malaga Kulübü Sportif Direktörü Mario Armando Husillos, Galatasaray'ın eski yönetimi ile anlaşmaya varılan 3.5 milyon Euro'nun indirilmesi gerektiğine de işaret ederek "Devam mı? Tamam mı?" arasında bir çizgide olduklarının altını çizdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!