comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Trabzonspor'un gol silahlarına dikkat edin'

19 Nisan 2015, Pazar 09:48
Hamza Hamzaoğlu: 'Trabzonspor'un gol silahlarına dikkat edin'

Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor'un iç saha performansına dikkat çekti, oyuncularını uyardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu zorlu Trabzonspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, “Lige verilen ara konsantrasyonumuzu bozmamalı. Nerede kaldıysak oradan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Trabzonspor'un gol silahlarına dikkat edin. Konsantrasyon bizim anahtarımız. Kazanmamız halinde şampiyonluk yolu daha da aydınlanacaktır.”

Liderliğini sürdürmek için Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan G.Saray'da dün yapılan antrenman sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına bir konuşma yaptı. Lige verilen zorunlu arada sakatlık kâbusunu bir nebze de olsa atlatan oyuncularının da takıma katılması ile birlikte eksik oyuncusu bulunmayan Hamzaoğlu, konsantrasyon uyarısında bulundu.
 
Kalan 8 maçın da final olacağını defalarca konuştuklarını ancak bu maçın final içinde bir final olacağını söyleyen Hamzaoğlu, “Lige zorunlu bir ara verildi. Bu ara bizim konsantrasyonumuzu bozmamalı. Nerede kaldıysak oradan yolumuza devam etmemiz gerekiyor.  Trabzonspor kendi sahasında oldukça etkili bir takım. Evlerinde etkili bir performans ortaya koyuyorlar. Her maçta her an skoru değiştirebilecek gol silahları var. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor.
 
Oyunda her an her duruma göre hazırlıklarımızı yaptık ve bunu da sahada göstermeliyiz. Skor ne olursa olsun oyuna bakışımız hep aynı olmalı. Konsantrasyon bizim anahtarımız. En kritik virajlarımızdan birine çıkacağız. Kazanmamız halinde şampiyonluk yolu daha da aydınlanacaktır.
 
ZAFER İÇİN!

 
Zor durumlarda yapabildiklerimizi hepimiz gördük. Bundan sonra da zafer için tüm gücümüzle sahada olmalıyız” ifadeleri ile hem oyuncularını motive etti hem de sahada yapmaları gerekenleri aktardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!