comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın Trabzon'da güvendiği yıldızlar

18 Nisan 2015, Cumartesi 09:07
Galatasaray'ın Trabzon'da güvendiği yıldızlar

Aslan, tam kadro çıkacağı zorlu deplasmanda 3 yıldızına güveniyor.

"Bermuda şeytan üçgeni" Avni Aker'de...
 
Galatasaray'ın muhteşem üçlüsü, Trabzon'da eksiksiz olarak sahaya çıkacak. Sneijder ve Burak Yılmaz'ın hafta boyunca sağlık kurulunun yoğun mesaisi sonucunda takıma kazandırılmasının ardından Cimbom'da, Trabzonspor maçı öncesinde sakat oyuncu kalmadı.
 
Tam kadro Trabzon maçına hazırlanan G.Saray'da, bu sezon tam 25 golde imzaları bulunan Selçuk-Sneijder-Burak üçlüsü Avni Aker Stadı'nda sahada olacak.
 
Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesi ile birlikte ofansta güçlü olan ve gol patlaması yaşayan G.Saray'ın ligde attığı 50 golün tam 25'inde bu 3'lü katkı yaptı.
 
SELÇUK iNAN, AVNi AKER'i SEViYOR
 
Selçuk İnan, 3 gol 5 asist, Sneijder 8 gol 2 asist ve Burak Yılmaz da 14 gol 3 asistlik müthiş performansları ile Aslan'ı taşıyor. Bu üçlüden geçmişte Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ise eski takımlarının ağlarını 6 kez sarsmayı başardı. Selçuk İnan, Trabzonspor'a Galatasaray forması ile attığı gollerin 3'ünü de Avni Aker Stadı'nda frikikten kaydetti.
 
Burak Yılmaz da toplamda 3 gol kaydederken bu gollerin tamamının Türk Telekom Arena'da attı. Wesley Sneijder ise geçen sezon Avni Aker Stadı'nda 4-2 biten maçta 2 gol birden kaydetmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!