comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder ve Burak Yılmaz, Trabzon maçında oynayacak

17 Nisan 2015, Cuma 15:30
Sneijder ve Burak Yılmaz, Trabzon maçında oynayacak

Ligde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz zorlu deplasmanda sahada olacak.

Galatasaray, Süper Lig'deki Trabzonspor karşılaşmasına tam kadro çıkacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek mücadele öncesi Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in sakatlıkları düzeldi. Sol arka adelesinde gerilme olan Sneijder, tedavisini tamamlayıp takımla çalışmalara başladı. Hollandalı yıldızın test sonuçları olumlu çıktı ve oynayabilecek duruma geldi. Sneijder, Trabzonspor önünde takımın en önemli kozlarından biri olacak.
Hollanda ile oynanan milli maçta sakatlanan Burak Yılmaz ise lige verilen arada tedavisini tamamladı. Bir süredir takımla çalışan Burak'ın adelesindeki problem tamamen geçti. Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanan golcü futbolcu, Sarı-kırmızılıların hücum silahı olarak ilk 11'deki yerini alacak.

Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor karşılaşmasıyla sahalara dönen Felipe Melo ve Semih Kaya'nın ise maç eksiklerinin olması nedeniyle Trabzonspor karşısında yedek kalması bekleniyor. Bel fıtığı ameliyatı olan Melo, tahmin edilenden daha erken sahalara dönmüş ve Manisa maçında oynamak için Hamzaoğlu'na ısrar etmişti. Brezilyalı yıldızın fiziksel olarak Trabzonspor maçının temposunu kaldıramayacağını düşünen Galatasaray teknik direktörü, orta sahada takımın formda isimlerinden Hamit Altıntop'a şans verecek.

Semih Kaya'nın dönüşüyle savunmada alternatifleri çoğalan Hamzaoğlu'nun, Chedjou-Hakan Balta ikilisinden vazgeçmesi beklenmiyor.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!