comScore

Galatasaray Galatasaray

Amrabat: "Kalmak ya da gitmek benim elimde değil"

17 Nisan 2015, Cuma 12:17
Amrabat:

Nordin Amrabat, Malaga yöneticilerinin bonservis pazarlığı için İstanbul'a gelmeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Malagalı üç yönetici dün akşam İspanya'dan İstanbul'a geldi ve bugün de Galatasaraylı yöneticilerle görüşmeleri bekleniyor. Bu konudan haberdar olan Amrabat, Marca gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Malagalı yöneticilerin görüşme için İstanbul'a gelmelerinin iyi bir şey olduğunu söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, “Bu demektir ki bana güveniyorlar ve benden memnunlar. Neler olacağını göreceğiz ama ben şu anda tamamen Malaga ile lige odaklandım. Kalmak benim elimde değil. Ama benim kalmamı istemelerinden dolayı oldukça memnunum. Birilerinin size güvenmesi her zaman iyidir. Belki bu hafta sonki Real Madrid maçından sonra onlarla görüşürüm” ifadelerini kullandı.
Malaga taraftarlarından da övgüyle bahseden Amrabat, “Burada sevildiğimi biliyorum ve onların desteğini yakından hissediyorum. Oynamadığım dönemlerde kenarda ısınırken adımı bağırıyorlar. Bu gerçekten çok güzel. Beni burada istediklerini gösteriyor. Ama dediğim gibi kalmak ya da gitmek benim elimde değil” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!