comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray sakat oyunculardan haber bekliyor

31 Mart 2015, Salı 15:41
Galatasaray sakat oyunculardan haber bekliyor

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sakat futbolcularrından gelen haberleri bekliyor.

A Milli Takımın Hollanda ile oynadığı maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ın durumunun netleşmesini bekleyen Hamza Hamzaoğlu, tüm planlarını Burak Yılmaz'ın oynayabilmesi üzerine kuruyor.

Burak Yılmaz'ın ise sol üst adalesindeki sakatlık nedeniyle tedavisine devam ediliyor.
Felipe Melo ise Brezilya'dan dönüşünün ardından çalışmalarını İstanbul'da tüm hızıyla sürdürüyor. Brezilyalı oyuncu, geçirdiği operasyonun ardından bir an önce takıma dönebilmek için günde çift antrenman yaptığı bildirildi.  Tecrübeli oyuncunun, birkaç hafta içinde yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 9 hafta kala liderlik koltuğunda bulunan Sarı Kırmızılılar'da, şampiyon olmanın 4. yıldızı takmak dışında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için de ayrı bir önemi bulunuyor. Galatasaray'ın 19 şampiyonluğunda imzası bulunan teknik adamların oyunculuk döneminde Sarı Kırmızılı forma ile şampiyon olmaması Hamza Hamzaoğlu'nu bu alanda özel kılıyor.

1992-1994 yılları arasında Galatasaray'ın mutlu sona ulaştığı kadronun vazgeçilmezlerinden olan Hamzaoğlu, teknik direktör koltuğunda da bu sevinci yaşaması halinde oyuncu ve teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim olarak Sarı Kırmızılı kulübün tarihine geçecek.

Öte yandan Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz ve Blerim Dzemaili baba olmanın sevincini yaşıyor. Aynı gün dünya gelen bebeklere İstem ve Burak Yılmaz çifti Nazlı ismini koyarken Erjona ve Blerim Dzemaili çifti ise Luan adını verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!