comScore

Galatasaray Galatasaray

Goran Pandev cebini doldurdu İtalya'ya dönüyor

27 Mart 2015, Cuma 16:30
Goran Pandev cebini doldurdu İtalya'ya dönüyor

İtalyan Radyo CRC'ye konuşan Pandev, sezon sonunda İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

FutbolArena Detay - Galatasaray'ın lig maçlarında forma şansı bulamayan futbolcusu Goran Pandev, en kısa zamanda İtalya'ya dönmek istediğini söyledi. İtalyan Radyo CRC'ye konuşan Makedon futbolcu, "Geleceğin Genoa'da mı?" sorusuna "Çok isterim. Ama önce buradaki süremi bitirmem lazım. Uzun yıllar İtalya'da yaşadım.

Napoli'den yeni deneyimler yaşamak için ayrıldım. Umarım en kısa zamanda İtalya'ya dönerim" dedi. Galatasaray'a geldiğinden beri günlerin gittikçe kötüye gittiğini söyleyen Pandev, "Aslında hayat biraz da bu. Galatasaray'da bir çok zorluk var. Prandelli gitti. Sakatlıklar yaşandı. Sezon sonunda ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Daha bitmemiş bir sezon var" şeklinde konuştu. Eski takımı Napoli'nin durumunu da değerlendiren Pandev, "Bu yıl iyi bir performans sergilediler. Bence Napoli şu an Juventus'tan sonra İtalya'nın en iyi takımı. Ama bu sezon Lazio'nun beni şaşırttığını da söylemeliyim" dedi.
Galatasaray'a transferini “hata” olarak yorumlayan Pandev bu “hatanın” bedeli olarak 2.4 milyon Euro aldı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Goran Pandev, İtalya'ya dönüş hazırlığı yapıyor. Sezon sonunda Galatasaray ile bağları kopacak futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transferini hata olarak yorumladı.

Yeni sezonda Genoa forması giymeyi arzuladığını ifade eden Pandev, hata olarak nitelediği Galatasaray'a transferi sonrası bu sezon tam 2.4 milyon Euro garanti parayı cebine koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!