comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu planı

18 Mart 2015, Çarşamba 09:35
İşte Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu planı

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Sabri Sarıoğlu'nun sezon başı hazırlığı geçirmemesi nedeniyle kendini zorladığını belirterek, "Kendisine yükleniyor. Ama bizim onu durdurmamız gerekiyor" dedi.

Şampiyonluk mücadelesinde sakatlıklar savaşan Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'na, kulüp doktoru fren yaptırdı.

Tecrübeli futbolcunun sezon başı hazırlığı geçirmemesi nedeniyle sorunlar çıktığını dile getiren kulüp doktoru Yener İnce, “Sol üst adalede, sağ arka adalede kas zorlanması var. Biz onu çeşitli dönemlerde durduramazsak sezon sonunu çıkaramayız. Fedakârca kendine yükleniyor, elinden geleni yapıyor. Ama dönem dönem bizim onu durdurmamız gerekiyor. Bu da o dönemlerden biri” diye konuştu.
 
Felipe Melo'nun hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini, 27 ya da 28 Mart'ta İstanbul'da olacağını söyleyen İnce, Semih Kaya konusunda ise şunları söyledi:
"İki sakatlığı vardı ve ameliyat olma riski bile vardı. Bunu atlattı, A2 maçında da oynadı. Uzun süre top oynamayan futbolcumuz ve kendisini ciddi şekilde zorlayan, oynamak isteyen, sahada olmak isteyen bir oyuncu. Bu sefer sağ üst adalede bir kanama oldu. Tedavisine başlandı. İdeal iyileşme zamanı 2-3 haftadır. Bunun 1 haftası geçti. Kasımpaşa maçında iyileşse bile kondisyon eksiği olacaktır. Benim fikrim oynamamasından yanadır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!