comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'ya şampiyonluk sözü

18 Mart 2015, Çarşamba 08:51
Drogba'ya şampiyonluk sözü

Florya ziyareti sırasında, “Şampiyonluğu kutlamaya da geleceğim” diyen Drogba'ya, futbolcular 4. yıldız sözü verdi: Mayısta görüşürüz! Bu arada 37 yaşındaki futbolcunun ziyareti, İngiliz medyasında geniş yankı uyandırdı, günün en çok okunan haberi oldu.

Didier Drogba'nın Florya'da yarattığı rüzgar, İngiltere'den ses getirdi. İzin gününde Londra'dan kalkıp İstanbul'a gelen ve tesislerde eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren 37 yaşındaki futbolcunun bu hareketi, Ada medyasında geniş yankı buldu. Daily Mail'de yer alan haberde, “İstanbul'da sadece 1.5 sezon geçirmiş olsa da, Drogba Galatasaray'a karşı müthiş bir sadakat örneği gösterdi. Chelsea'nin golcüsü, eski takım arkadaşlarını Türkiye'deki antrenman tesislerinin bulunduğu yerde ziyaret etti. Galatasaray'ın resmi instagram hesabından bu ziyaretin fotoğrafları paylaşılırken, Drogba'nın kamuflaj ceketi dikkat çekti” denildi.
 
‘Uzun yola çıkmazdı'
 
Bu haber, Daily Mail'in internet sitesinde günün en çok okunanları arasına girdi. İngiliz taraftarlar da haberin altına birçok yorum yaptı. Bunlardan bazılarında, “Orada da efsaneymiş, futbolcuların gözlerindeki hayranlığı gördünüz mü? Bizi bırakma Didier. Demek ki Galatasaray'ı çok sevmiş, yoksa bu kadar uzun bir yola çıkmazdı. Drogba sevgisi sınır tanımaz” gibi ifadeler yer aldı.
 
Diğer taraftan ziyaretin Florya'ya yansıması da son derece olumlu oldu. Takıma bu sezon katılan futbolcular, Drogba'yı tesislerde görünce çok şaşırdı. Tecrübeli golcünün, “Şampiyonluk kutlamaya da geleceğim” demesi ise takımı motive etti. Futbolcular Drogba'ya 4. yıldız sözü verirken, “Şimdiden mayıs ayı için uçak biletini al. Nasılsa şampiyon biz olacağız” diyerek inançlarını ortaya koydular. Drogba da, “Sizleri böyle gördüğüm için çok mutlu oldum” diye konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!