comScore

Galatasaray Galatasaray

Sevilla, Amrabat'ı istiyor

17 Mart 2015, Salı 09:43
Sevilla, Amrabat'ı istiyor

İspanya'nın en varlıklı beş kulübünden biri olan Sevilla, Nordin Amrabat için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

La Liga'da gol orucunu sonlandıran ve Cordoba'ya attığı golle yine isminden söz ettirmeye başlayan Nordin Amrabat'a ülkenin önemli kulüplerinden bir tanesi talip oldu.
 
Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da sezona müthiş bir başlangıç yapan Faslı futbolcu, hemen her maç ya gol atıyor ya da asistlerle skora katkıda bulunuyordu. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalan Amrabat, son olarak tekrar forma girdiğini gösteren bir performansa imza attı.
 
Endülüs yerel basınındaki haberlere göre, satın alma opsiyonu Malaga'da bulunan Nordin Amrabat için, La Liga'nın iddialı ekiplerinden Sevilla devreye girdi. Kulübün transfer işlerine bakan yöneticisi, Sevilla Futbol Direktörü Monchi, 27 yaşındaki yıldız için harekete geçti. Tam ismi Ramon Rodriguez Verdejo olan ancak 'Monchi' olarak bilinen futbol direktörünün, oyuncuyu sezon başından bu yana takip ettiği ve gelecek sezonun kadrosuna mutlaka katmak istediği bildirildi.
 
Opsiyon devre dışı kalabilir
 
Malaga, Nisan ayı sonuna kadar 3,5 milyon euro ödediği takdirde, Galatasaray'dan oyuncunun bonservisini alacak. Ancak mavi-beyazlılara oranla daha iyi ekonomik olanaklara sahip olan Sevilla Kulübü'nün transferi zorlayacağı ve daha yüksek bir bonservis ücretiyle sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı belirtildi. Malaga'nın, varolan opsiyon bedelini bile şu an ödeyecek gücü olmadığına dikkat çeken İspanyollar, Sevilla'nın Galatasaray'a bu transferden daha çok para kazandırabileceği değerlendirmesinde bulundular.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!