comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da keyifler yerinde!

02 Mart 2015, Pazartesi 08:57
Galatasaray'da keyifler yerinde!

Erciyesspor'u yenip haftayı lider olarak kapatmayı garantileyen Galatasaray, Saracoğlu'ndaki derbi öncesi Fenerbahçe'nin puan kaybıyla daha da keyiflendi.

Galatasaray'da, önümüzdeki pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi takımın hem morali hem de motivasyonu her geçen gün daha da artıyor...
 
Geçtiğimiz cuma günü Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1 mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, alınan bu sonuçla Süper Lig'de haftayı lider olarak bitirmeyi garantilemişti. Artık Şükrü Saracoğlu'ndaki dev mücadeleye konsantre olan Cim Bom, rakibinin Konyaspor deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrılması ve puan kaybı yaşamasının ardından iyice keyiflendi.
 
Camianın stresi, Sarı-Lacivertliler'le aradaki puan farkının bir anda 4'e çıkmasıyla birlikte düştü. Böylece Galatasaray, belki de uzun bir aradan sonra Saracoğlu'na büyük bir özgüvenle gitmeye hazırlanıyor. Çünkü Cim Bom, ezeli rakibini en son teknik direktör Fatih Terim döneminde 22 Aralık 1999'da oynanan lig maçında, Marcelo ve Hasan Şaş'ın golleriyle 2-1 yenmişti.
 
Bu kez durum farklı
 
Ondan sonra Kadıköy'de oynanan 15 lig mücadelesinde Aslan, sahadan 12 yenilgi ve 3 beraberlikle ayrılmıştı. Ancak bu kez durum daha farklı...
 
Sezona inişli çıkışlı bir performansla başlayan Galatasaray, bugüne baktığımızda puan farkıyla liderliğini ilan etti ve şampiyonluk yolundaki en önemli engellerden biri olan Kadıköy deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de moraller bozuk. İşte böyle bir ortamda Sarı-Kırmızılılar'da teknik heyet ve futbolcuların tek hedefi, bu kozu en iyi şekilde sahaya yansıtarak, 4. yıldız yolunda tarihe geçecek bir zafere imza atmak olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!