comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera, Fenerbahçe maçını unutamıyor

26 Şubat 2015, Perşembe 20:19
Muslera, Fenerbahçe maçını unutamıyor

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından önce GS TV'ye konuştu.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ligde oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı formayla unutamadığı maçın Kadıköy'de şampiyonluk kazandıkları karşılaşma olduğunu dile getiren Muslera, “Unutamadığım maç Kadıköy'de şampiyon olduğumuz maç diyebilirim. Zorlu deplasman son maç ve berabere kalarak şampiyon olmuştuk. Galatasaray'daki ilk senemde önemli bir şampiyonluk kazanmıştım” dedi.
Fenerbahçe maçından önce Hakan Balta'nın kendisini rahatlattığını dile getiren Msulera “O gün duyguların en yoğun olduğu gündü. Ben de oldukça düşünceliydim. O yılı harika geçirdik ve son maça şampiyoluk kalmıştı. Maçtan önceki akşam çok gergindim. Hakan Balta ile kalmıştık ve başka şeylerden konuşarak beni rahatlatmıştı. Sonrasında maça çıktık ve şampiyon olduk” ifadelerini kullandı.

Kariyerinde Lazio'nun önemli olduğunu belirten Muslera, “Kariyerimde çok fazla kulüpte oynamadım. Lazio ve Galatasaray'a geldim. Lazio'nun kariyerimde büyük önemli var. Beni Avrupa'ya getirdi. Ama Galatasaray'ın önemi çok çokfazla. Futbol camiasında yer almamı sağladı. Avrupa bazında en önemli takımım Galatasaray” şeklinde konuştu.

Öte yandan Galatasaray'daki en güzel kurtarışından bahseden yıldız kaleci “Fenerbahçe maçında yerdeyken Kuyt'un bir vuruşu vardı dizlerimin üzerine kalkarak kurtarmıştım. O benim için en önemli kurtarıştır” yorumunda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!