comScore

Galatasaray Galatasaray

Kayseri Erciyesspor, Galatasaray'a bileniyor

25 Şubat 2015, Çarşamba 17:00
Kayseri Erciyesspor, Galatasaray'a bileniyor

Suat Altın Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Suat Altın Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Bu hafta lidere karşı oynayacağız. Bizim için zorluk derecesi neyse rakip için de aynı zorluk derecesi var. Oraya giderken düşüncemiz kazanıp dönmek olacak" dedi.

Özdilek, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kart cezalısı Edinho ve Gökhan ile sakatlığı bulunan Uğur'un dışında eksik oyuncularının olmadığını söyledi.

Geçen hafta Torku Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarına değinen Özdilek, galibiyetten çok ortaya koyulan oyun ve kazanma coşkusunu önemsediğini ifade etti.

Özdilek, hem iyi oyun hem de gol atmış olmalarının takımda ve camiada güven oluşturduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bu hafta lidere karşı oynayacağız. Bizim için zorluk derecesi neyse rakip için de aynı zorluk derecesi var. Oraya giderken düşüncemiz kazanıp dönmek olacak. Bu potansiyelimiz, öz güvenimiz, moralimiz var. Bu tür müsabakalar oyuncular için de kendilerini tekrar hatırlatma, gündemi değiştirme adına çok önemli. Kolayı seçmeyeceğiz. Oynadığı oyundan keyif alan, bunu da taraflı tarafsız herkese cuma akşamı gösteren Kayseri Erciyesspor olacak. Rakibin eksileri, artıları hepsini yoğun bir şekilde bu hafta analiz ettik, bununla iligili ciddi çalıştık. Oraya giderken hepimizin düşüncesi, belki de birçok insanın 'yapamaz' dediği şeyi yapıp geri dönmek olacak. Çünkü futbol sahada oynanan oyun. Burada yapacağınız performans sizi bir yerlere taşıyabilecek. Biz de bu duygularla yarın İstanbul'a geçeceğiz."

Galatasaray karşısında oynayacakları oyun ve alacakları sonuçla gündemi değiştirmek istediklerini dile getiren Özdilek, takım için her puanın çok değerli olduğunu aktardı.

Özdilek, 7'si içeride 13 maçlarının kaldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bu maçları doğru analiz edip ligi istediğimiz, arzuladığımız yerde bitirmek istiyoruz. Devre arasına geldiğimizdeki pozisyonumuz ve daha sonraki süreçte yaşadıklarımız takıma olan güvenim konusunda hiçbir zaman geri adım attırmadı. Galatasaray maçını da diğer maçlardan hiç farklı görmüyorum. Rakibe saygı duyuyorum, ligimizin en üstündeki takımdır, onu biliyorum. Rakibe karşı önlemlerimizi aldık. Zafiyetlerini de en iyi şekilde değerilendirmek istiyoruz. Buna uygun oyuncu profilimiz ve potansiyelimiz var." 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!