comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da yöneticiler taraftarla maça gidecek!

25 Şubat 2015, Çarşamba 14:41
Galatasaray'da yöneticiler taraftarla maça gidecek!

Galatasaray'da yöneticlerin bir bölümü ile taraftarlar Cuma günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçına beraber gidecek.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Türk Telekom Arena'da Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacak.

Bu mücadele öncesi sarı kırmızılı taraftarlardan yönetime maça birlikte gitme daveti geldi. Taraftarların özelllikle Seyrantepe'ye ulaşım konusunda metroda sıkıntı yaşadıklarını ve bu sorunları daha yakından görmeleri için yöneticilerin de kendileriyle maça metroyla gitmelerini istedikleri belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan yönetici Cem Kınay, “Biz yöneticiler olarak genelde taraftarı stada davet ediyoruz, onlar da ulaşım sorunundan bahsediyorlar. Metroda beraber gidelim diye davet ettiler, bu daveti kabul ederek onların sorunlarını daha iyi anlamak ve daha iyi gösterebilmek için bu seyahati beraber yapacağız” dedi. 

Galatasaraylı yöneticiler, Mecidiyeköy metro durağından TT Arena'ya taraftarlar ile birlikte hareket edecek. Metro çıkışından, stada doğru giden yaklaşık 2 kilometrelik yol da beraber yürünerek geçilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!