comScore

Galatasaray Galatasaray

Hayri Kozak: '8-10 saatte Galatasaray Başkanı belli oluyorsa...'

25 Şubat 2015, Çarşamba 13:32
Hayri Kozak: '8-10 saatte Galatasaray Başkanı belli oluyorsa...'

Galatasaray'ın Yüksek Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak Galatasaray'ın son yapılan divan kurulu toplantısını Lig Radyo da Ajans Futbol için değerlendirdi.

Galatasaray'ın Yüksek Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak Galatasaray'ın son yapılan divan kurulu toplantısını değerlendirdi.

İşte Hayri Kozak'ın açıklamaları:
Asıl gündem maddeleri konuşulmadı
 
Vallahi dün gündemi değiştirerek yanlış şeyler oldu. Hisse satışlarının satışıydı asıl gündem olan maddeydi bazı arkadaşlar zaman kalmıyor denerek sona bıraktılar ve neredeyse hiç konuşulmadı diyebilirim.
 
Galatasaray'ın zenginliği aslında hiçbir kulüpte yok
 
Gündem değişince birçok konu konuşuldu. Benim yaptığım konuşmada Galatasaray'ın mevcutlarını ve varlıklarını gösterdim. Çok zenginlik olduğunu görebiliyorsunuz hatta avrupada hiçbir takımda böyle bir varlık yok. Varlık derken taşınmaz potansiyeller vs. Düşünün Juventus,B.Münich de bile yok yani taşınmaz gayrı menkulden değerinden bahsediyorum.
 
Kulüp iyi yönetilmiyor
 
Şu halimize bak 15 yıldır devamlı borçtan bahsediyoruz. 15 yılda 5 kere şampiyon olmuşuz,avrupa şampiyonluğu var akan para inanılmaz. O kadar para kazanılmış ama bir tane gayrı menkül yanına ekleyememişiz. Bunun tek bir açıklaması var; ‘'kulüp iyi yönetilmiyor'' başka açıklaması yok.
 
Kısa süreli yönetimi Duygun Yarsuvat icat etti
 
Kısa süreli yönetim birtek Duygun Yarsuvat'ın icat ettiği bir durumdur. Ondan önce hep 2 yıllık daha sonrada 3 yıla çıkartılan süre ile çalışılır. Ama 2-3 yıl içinde de yönetimler hiçbir hazırlık yapmadan devir alacakları hesabı yapmazlarsa bütün gün para bulmak için çalışıp dururlar.
 
8-10 saatte Gs başkanı belli oluyorsa skandaldır
 
Duygun Yarsuvat koca bir hukuk profesörüdür. Bir sabah kapısı çalınmış 3 kişi gelmiş ve sayın başkan sizi başkan olarak görmek istiyoruz demiş. O da biraz düşünmüş kabul etmiş aynı günün akşamı yönetim kurulu üyeleri 15 kişi ile toplam olarak da 44 kişi olarak aynı günde divan'a teslim ediliyor. Anlayacağınız 8-10 saatte Gs da başkan belli oluyor. Bu korkunç bir skandaldır ondan sonra bunu şöyle buldum böyle olmaz diyemezsiniz. Batman oldum neredeyse.
 
Başkan yanlış yapıyor ve günaha giriyor
 
Stada ulaşamamız neredeyse çölün ortasında muhteşen bir yapıya ulaşamadığımızı gösteriyor. Bugüne kadar kimsenin başına birşey gelmemesi tamamen şans diyebiliriz. Taraftarlar bana kızsında insanlar doğruları bilsinler. Başkan çok yanlışlar yapıyor ve günaha giriyor. Neyin ne olduğunu bilmeden ve araştırmadan mikrafonlara konuşuyor.
 
Soma rezaletinde kulüp nasıl bu duruma düşer
 
Atletico Madrid ve Soma rezaleti var. Hesaplarda mutabakatlarlar yapılmamış vs. Nasıl olabilir. Koca galatasaray kulübü nasıl bu duruma düşer. Yahu sen önce parayı yollarsın o mağdur insanlara yardım elini uzatırsınız daha sonra konuşursunuz.
 
Galatasaray'lı yöneticiler Riva arazisi nerede onu bile bilmiyor
 
Son yıllarda gelen yönetimlerin çoğu daha Riva arazisini görmemiştir. Geçen yönetimde ben bunu fiilen yaşadım. Asli üyelerden bir tanesi ben buranın Fenerbahçe'ye ait olduğunu biliyorum demişti.

Haber: Yetkin ETKİN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!