comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu toplantısında konuştu

23 Şubat 2015, Pazartesi 16:49
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu toplantısında konuştu

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu toplantısında flaş açıklamalar yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, kulübün olağan Divan Kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Yarsuvat, "Havuzdan çıkmamızı isteyenler var. Havuz sisteminden çıkmaya kalkıştığımız zaman Süper Lig'den atılabiliriz." dedi.
 
Başkanın açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:
 
"Bir gün konuşursam GS TV'den çıkar konuşurum. Gazete gazete, TV TV dolaşmam."
 
"Riva için ruhsat almışız. Belediyeden homurtu gelince aceleyle 23 evin temeli atılmış."
 
'19 yaşındaki birinin velisi olmaz'
 
"Bir basketbol antrenörü, bir 19 yaşında çocuğa tokat atmış. Bu çocuk bize gelmeden babasıyla Hürriyet Gazetesi'ne gitmiş. Arkasından federasyona gidilmiş. Hep söylerim, 19 yaşında bir üniversite öğrencisinin, oyuncunun velisi olmaz. Tokat yiyen genç oyuncu bize gelmeliydi. Ama bize gelmedi. Demek ki bizi kaale almıyor. Ben olayı genç çocuktan dinlemedim çünkü bize gelmedi. Ergin Ataman'ı dinledim. Bana her şeyi anlattı. Ergin oyuncuya, kendine gelmesi için tokat attığını söyledi."

"Riva için ruhsat almışız. Belediyeden homurtu gelince aceleyle 23 evin temeli atılmış"
 
Kalamış işletmesini alan arkadaş parasını ödemiyor. İhtar çektik. Bu meseleler titizlikle takip edilmelidir Galatasaray'da
"Kulübün altın hisselerinin satışı için hiçbir fikir beyan etmedim. Çünkü bu hisseler satılamaz. Kulübün hisselerinin değeri yükseldi. Demek ki yönetim kurulu olarak olumlu işlere imza atmışız."
 
"İnan Kıraç satışa çıkardığımız hisseleri alacak ve Galatasaray'a sahip olacak diye dedikodular çıkarıldı. %13'le nasıl sahip olabilecek? İnan Kıraç'ın böyle bir düşüncesi yok. Bu lafı çıkararak bu satışı önlemek istediler."

"Aziz Yıldırım'ı tanımıyorum ben. Sadece resmini biliyorum..."
 
"Ünal Aysal'ın 'bir lafa bakarım lafı mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye' sözlerine incinmedim" O lafı Aysal bilmez.. Biri söylemiştir ona. Laf Mevlana'ya ait. Aysal, Mevlana'yı 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!