comScore

Galatasaray Galatasaray

Felipe Melo sezonu kapattı mı?

23 Şubat 2015, Pazartesi 16:06
Felipe Melo sezonu kapattı mı?

Galatasaray'da Felipe Melo bel fıtığından ameliyat oldu.

FutbolArena - Sarı kırmızılı takım Felipe Melo'dan gelen haberle sarsıldı. Balıkesirspor maçında sakatlanan Brezilyalı yıldız Sivasspor maçında da forma giyememişti.

Bel fıtığı ameliyatına alınan Felipe Melo'nun sahalara ne zaman döneceği ise açıklanmadı. Fakat tecrübeli yıldızın en az 2 ay sahalardan uzak kalacaği konuşuluyor.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise oyuncuyla ilgili açıklama yaptı. Albayrak; "Melo 16:30'da ameliyata girdi. Fıtığı da baya kötü durumda. Umarım çabuk iyileşir" şeklinde konuştu.

Eğer Melo en az 2 ay sahalardan uzak kalırsa ligde oynanacak Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa ve Karabükspor maçlarında forma giyemeyecek. 

"Melo haftalarca sakat sakat  oynadı"

Abdürrahim Albayrak yaptığı açıklamada: Melo çikolatayı çok sever, bu akşam ona çikolata götüreceğim. Belki o zaman 3 haftada devam eder. Melo haftalarca sakat sakat oynadı. Bu ana kadar direndi. dedi

"Melo'nun desteği devam edecektir"

Ali Dürüst, Melo sadece teknik olarak kalben de bize yardımcı olan bir oyuncu. Desteği devam edecektir." şeklinde konuştu


Melo'nun doktorundan açıklama:

Brezilyalı oyuncuyu ameliyat eden Melo'yu ameliyat eden Prof. Dr. Hakan Oruçkaptan, başarılı bir ameliyat yapıldığını belirterek, "Vida, plaka gibi bir araç kullanmadık. Ayağındaki güç kaybı ciddi bir biçimde düzeldi. 4-6 haftadan önce futbol oynayamaz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!