comScore

Galatasaray Galatasaray

Muhsin Ertuğral: 'Bruma'ya 3 milyondan fazla vermezler'

22 Şubat 2015, Pazar 14:44
Muhsin Ertuğral: 'Bruma'ya 3 milyondan fazla vermezler'

Galatasaray'ın 10 milyon Euro'ya aldığı Bruma için Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “Galatasaray'a Bruma için 3 milyon Euro'dan fazla vermezler” dedi.

FutbolArena Detay - Galatasaray'a geldiği günden beri 10 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle tartışılan Bruma'nın geleceği için Teknik Direktör Muhsin Ertuğral acı gerçeği açıkladı.
 
3 MİLYON EURO VERİRLER
 
Türkiye'de düzenlenen U20 Kupası'nda patlayan ve ardından 10 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olan Bruma'nın piyasa değeri için o turnuvanın teknik komitesinde yer alan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral konuştu. Ertuğral, Galatasaray'ın Bruma'yı ancak büyük zararla satabileceğini ifade etti.
 
BEN DE OY VERDİM AMA 10 MİLYON EURO ETMEZDİ
 
Muhsin Ertuğtal, Sportstv'de “Bruma U20 Dünya Kupası'nın en değerli 3 futbolcusundan biriydi. O değerlendirme komitesinde ben de vardım ama Portekizli futbolcu asla 10 milyon Euro etmezdi” dedi.
 
Galatasaray'ın oyuncuyu aldığı paraya satmasının mümkün olmadığını ifade eden Ertuğtal, “Galatasaray'a Bruma'ya büyük yatırım yaptı ama asla aldığı paraya satamaz. Bruma'nın piyası değeri şu anda 3 milyon Euro” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!